ISOBUS CCI 50 terminál

Kompakt és funkcionális

Azok a kezelők, akik kisméretű, strapabíró ISOBUS kijelzőt keresnek az alapvető ISOBUS funkciók használatára, bátran választhatják a CCI 50-et.

Értékesítő keresés

A kisebb, de legalább annyira megfelelő CCI 50 alapvető ISOBUS információkat és vezérlési funkcionalitást biztosít egy kompakt csomagban. A tartós kialakítás és az érintőképernyő vagy a funkcióvezérlő gombok változó körülmények között is jól használható kezelői felületet biztosítanak.
CCI 50

Az Ön előnyei

Kompakt, funkcionális kijelző

Érintésérzékeny és intuitív kezelőfelületen információt megjelenítő CCI 50 terminál

Kompakt és mindenre kiterjedő

Az AEF-tanúsítvánnyal rendelkező terminál 14,2 cm-es (5,6”) színes érintőképernyőjével a sokoldalúság terén kiemelkedő. Vegye hasznát az alapfelszereltségben rendelkezésre álló kameracsatlakozásnak vagy a biomassza-érzékelőkkel való kompatibilitásnak. Egyéb funkciók, mint például a Section Control szakaszvezérlés (szakasz vagy sor kiiktatása/kizárása, változtatható szélesség...), a kijuttatási mennyiség GPS-jelen alapuló automatikus szabályozása vagy a GPS-es iránytartás is meggyőzőek lehetnek.

Rendkívül kompatibilis

Érintésérzékeny és intuitív kezelőfelületen információt megjelenítő CCI 50 terminál

Egy érintésérzékeny és intuitív kezelői felület

A CCI 50 terminál egy 14,2 cm-es (5,6”) kompakt, színes érintőképernyővel rendelkezik. Nagyon felhasználóbarát módon 12 intuitív módon működő nyomógombbal is rendelkezik, amelyek megkönnyítik a munka közbeni tallózást. Ez az ISOBUS terminál ISB-gombbal is rendelkezik a gép működéseinek gyors lekapcsolására. Végezetül – az automatikus kijelzőfényerő-beállításnak köszönhetően, amely mindig a legjobb láthatóságot biztosítja – mindig élvezheti a fokozott kényelem előnyeit.

Többféle AEF ISOBUS funkció

A különböző CCI alkalmazások az ISOBUS CCI 50 terminál alapfelszereltségű tartozékai

Funkciók sokasága

Alapfelszereltségben rendelkezik kameracsatlakozással illetve biomasszaérzékelő-kompatibilitással. A CCI.TECU alkalmazással megjelenítheti az olyan traktorinformációkat, mint a munkasebesség, a TLT-fordulatszám és a függesztőmű-pozíció. A CCI.Convert lehetőséget biztosít arra, hogy biomassza-érzékelőt csatlakoztasson, és ezzel mindenkor automatikusan a növényállomány tápanyagszintjéhez állítsa a fajlagos kijuttatási mennyiséget. A CCI.Cam alkalmazással egyszerűen csatlakoztathat egy kamerát, és annak képét közvetlenül megjelenítheti a CCI 50 terminálon.

Egészítse ki az alapvetőket

További funkciók is felkelthetik érdeklődését: például a Section Control szakaszvezérlés (szakasz vagy sor kiiktatása/kizárása, változtatható szélesség...) vagy a táblavégi fordulóautomatika (forgókon alkalmazott műveletek kezelése), amelyeket a CCI.Command Section Control alkalmazás biztosít. A CCI.Control alkalmazással a fajlagos kijuttatási mennyiség dokumentálása és szabályozása is kezelhető kijuttatási térképek alapján. Ne feledje továbbá az irányvezetési segítséget sem, amelyet a CCI.Command Parallel Tracking párhuzamvezetés nyújthat.
A különféle CCI alkalmazások

CCI-50-baling.JPG

Média