Kik vagyunk

SZENVEDÉLYES EMBEREK VAGYUNK, AKIK MEGBÍZHATÓ GÉPI MEGOLDÁSOKAT ALKOTNAK A FÖLD NÖVEKVŐ NÉPESSÉGÉNEK TÁPLÁLÁSÁRA, TERMÉSZETI KINCSEINK MEGÓVÁSA MELLETT. 

Mission and vision KUHN

Küldetésünk 

Ügyfeleinknek csúcsminőségű,
innovatív műszaki megoldásokat biztosítunk,
és a legjobb géptulajdonosi élményt
és életminőséget nyújtjuk mindenki számára.

Jövőképünk 

Arra törekszünk, hogy megerősítsük a KUHN vezető gyártói pozícióját a szakterületén,
azáltal, hogy a termelők első számú választási lehetőségeként lehetővé tesszük a fenntartható élelmiszer-
és energiatermelést valamint egyéb létfontosságú termékek előállítását. 
 

Értékeink

We are customer driven, we are KUHN

Az ügyfeleink motiválnak minket 

Az egész világon az ügyfeleink szükségleteire és szándékaira koncentrálunk. 

Folyamatosan alkalmazkodunk annak érdekében, hogy megfeleljünk az elvárásaiknak, és biztosítsuk számukra, amit a KUHN márka ígér: EGY csoport, EGY márka, EGY egységes csapat és EGY közös cél. 

We are hands-on innovators, we are KUHN

Gyakorlatias újítók vagyunk 

Napjaink és a jövő mezőgazdasága számára szóló, innovatív és fenntartható megoldásainkat ügyfeleinkkel szorosan együttműködve, a gyakorlatra alapozva tervezzük.   

Vizsgálódóak, gyakorlatiasak és merészek vagyunk. Az általunk fejlesztett gépek és digitális szolgáltatások világszerte megfelelnek a gazdálkodók szükségleteinek. 

We are quality focused, we are KUHN

A minőség a vezérelvünk 

200 éves történetünk során a KUHN márkát mindig is elsődlegesen és mindenek előtt a Minőséggel azonosították. 

Minden általunk fejlesztett megoldás (gépek, alkatrészek és szolgáltatások) a tervezéstől a gyártásig, marketingig és a terméktámogatásig terjedő termékfázisában a minőség és a megbízhatóság áll a középpontban. A minőség a működési tökéletességünk legstabilabb alapja. Ügyfeleink számára ez azt jelenti, hogy bizonyosak lehetnek gépük kiváló értékesíthetőségében a használtgép-piacon. 

We are one strong team, we are KUHN

Egyetlen, erős csapatot alkotunk 

Egy szenvedélyes, szorosan együttműködő csapat vagyunk, akik készen állnak a folyamatosan fejlődő mezőgazdaság kihívásaival szembenézni. 

Hosszú időre visszanyúló tapasztalatunkra alapozva törekszünk arra, hogy továbbvigyük a KUHN sikertörténetét és növekedését azáltal, hogy a KUHN márkát minden területen piacvezető helyre pozícionáljuk. 

Ismerje meg a KUHN történetét és innovációit

KUHN Team history

Lebbentsük le a fátylat a történetünkről 

Gazdag, több mint 195 éves történetével a KUHN az innováció globális úttörőjének tekinthető. A szerény kezdetektől egy világszintű jelenlét megvalósításáig növekedtünk, közben folyamatosan alakítottuk a mezőgazdaság és a gépgyártás jövőjét. Ismerje meg tökéletességet megkövetelő örökségünket, és fedezze fel, hogy vezetjük továbbra is az iparágat élvonalbeli megoldásainkkal az egész világon. 

Merüljön el a KUHN Group történetében

KUHN Crop Days, Hungary, 2023

Fedezze fel innovációinkat 

Lépjen be a KUHN világába, ahol a hajtóerőnk az innováció. Merüljön el a mezőgazdasági gépgyártás úttörőjeként megélt illusztris múltunkban, amelyet számos díj elnyerése fémjelez. Legyen a szemtanúja a KUHN folyamatos vezető szerepének a mezőgazdasági innovációban, amellyel élvonalbeli megoldásokkal alakítja át a gazdálkodást. 

Fedezze fel innovációs munkánkat

A KUHN GROUP 2023-ES SZÁMADATAI 

Worlwide presence of KUHN

Ismerje meg a KUHN helyi jelenlétét: gyártó és forgalmazói központjaink

DISCOVER OUR PRESENCE IN THE WORLD