PRIMOR 2060 M szalmafúvó és takarmánykiosztó, vontatott változat

A Primor 2060 M félig függesztett változat részletes jellemzői

Kis teljesítményű traktorokkal történő takarmánykiosztáshoz ideális szalmafúvó

PRIMOR 2060 M típusú, félig függesztett szalmafúvó és takarmánykiosztó, POLYDRIVE rendszerrel, és 2 m3-es kapacitással

Értékesítő keresés

Oszlatási teljesítmény!
A félig függesztett PRIMOR 2060 M szalmafúvó és takarmánykiosztó egy multifunkciós gép, amely az oszlatórotort hajtó, szabadalmaztatott POLYDRIVE rendszernek köszönhetően hosszú szálas takarmányok, például szenázs kezelésére is alkalmas.
Az eredmény egy kiváló minőségű alom, és garantált kényelem az állatállománya számára: a pneumatikus oszlatókamra biztosítja, hogy a szalma egyenletesen kerüljön terítésre a teljes almozott területen, akár 18 m-es távolságban. A szalmaszálak megőrzött szerkezete jobb alomminőséget biztosít.
A félig függesztett PRIMOR 2060 M különösen alkalmas kis teljesítményű traktorokkal történő üzemeltetésre.
Félig függesztett PRIMOR 2060 M működés közben

Az Ön előnyei

Minden típusú bálával üzemeltethető

PRIMOR_2060_H_trailed_Fully_autonomous_loading.jpg

Teljesen önálló bálafelvétel!

Az enyhén lejtős hátsó lenyíló ajtó egy szintben van a szállítószalaggal, megkönnyítve a henger- és nagy szögletes bálák feladását, külső rakodógép használata nélkül.

A tengelymagasság elektromos vezérléssel állítható, így a terménytér tökéletesen egy vonalba hozható a lenyíló hátsó ajtóval.

A félig függesztett PRIMOR 2060 M terményterét úgy terveztük meg, hogy hengeres (1 db, max. 1,8 m átmérőjű hengerbála) és szögletes nagybála (1 bála, max. 2,7 m-es hosszúságig) egyaránt beleférjen.

Szükséghelyzetben a félig függesztett PRIMOR 2060 M fűszenázs és kukoricaszilázs kiosztására is alkalmazható.

Félig függesztett változat, kis teljesítményű traktorokhoz

Állítható tengelyével egy kompakt, könnyen kezelhető gép a kisebb teljesítményű traktorokhoz. Két tengelyállító munkahengerének köszönhetően a gép a bálafelvétel megkönnyítésére teljesen a talajszinten helyezkedik el.
PRIMOR 2060 M félig függesztett szalmafúvó és takarmánykiosztó, kis teljesítményű traktorokhoz

Kiváló minőségű szalmakijuttatás és szálastakarmány-etetés

A PRIMOR 2060 M szalmafúvó és takarmánykiosztó a szabadalmaztatott POLYDRIVE rendszerünkkel működik, a mechanikus hajtásrendszer erejét a hidraulikus megoldás rugalmasságával kombinálva, a problémamentes kijuttatás érdekében, még a leghosszabb rostszállakkal is megbirkózva.

POLYDRIVE etetőrotor-hajtás

A szabadalmaztatott POLYDRIVE rendszerrel etetőrotor a turbinakerék által generált energiát hasznosítja. A hosszú szálú rostokat tartalmazó takarmány kiosztása már nem időt rabló, nehéz munka.

A traktorból elektromos vezérlőelemekkel lekapcsolható szíjhajtásnak köszönhetően megszakíthatja a kifúvást, amikor a kiosztási úton akadályokba ütközik (oszlopok, itatóvályúk, elhaladó dolgozók stb.)

Egy 1,4 m átmérőjű szenázsbála kiosztásához mindössze 2,5 percre van szükség!

Az oszlatórotor minden típusú takarmányt képes kezelni, még a hosszú szálúakat is

A PRIMOR 2060 M szalmafúvó és takarmánykiosztó univerzális beadagolórotorral rendelkezik, és az ezen elhelyezkedő nyolctagú tárcsasorra erősített bontókések optimális szálhosszúságot állítanak be.

A szabályozó fogak biztosítják az egyenletes beadagolást a turbinához. Úgy vannak kialakítva és elhelyezve, hogy a takarmány az oszlatórotor teljes hosszában fellazuljon.
A KUHN PRIMOR 2060 M szalmafúvó és takarmánykiosztó minden terményhez alkalmas adagolórotorja hatékonyan kezeli a hosszú rostszálakat

Szabályos, egyenletes szalmamennyiség, minden egyes m2-re

A turbinakeréken 8 csavarozott lapát helyezkedik el, amelyek közül 2 kissé hosszabb, hogy sebességkülönbséget hozzon létre a turbinán belül, és fokozza a szalma szóródását.

A lapátok nagy felülete (150 mm) biztosítja, hogy a takarmány biztonsággal felkerüljön a kifúvótoronyba. Az eredmény egy egyenletes, állandó szalmaeloszlás a teljes területen, anélkül, hogy a kifúvótorony terelőjén állítani kellene.
A KUHN PRIMOR 2060 M félig függesztett szalmafúvó és takarmánykiosztó berendezésnek köszönhetően egyenletesen terített szalmatömeg, és megelégedett állatállomány.

KUHN – a legismertebb márkanév a szalmafúvás terén!

A lapátok és a turbina bevezetése közötti 150 mm-es távolságot mi „pneumatikus szeparátorkamrának” hívjuk.

Az ebben a térben áramló levegőmennyiség „húzza” a takarmányt, és egyúttal kíméletesen fel is lazítja. A szalma így gyakorlatilag sértetlen marad. Az eredmény egy olyan alom, amely ellenállóbb, hosszabb ideig friss marad, és kiváló komfortérzetet nyújt az állatai számára!
Hatékony szalmalazítás a szalma további aprítása nélkül, a KUHN PRIMOR 2060 M szalmafúvó és takarmánykiosztó pneumatikus szeparátorkamrájának köszönhetően.

Kényelmes működtetéshez tervezett kezelőelemek

Ergonomikus elektromos vezérlőelemek a félig függesztett KUHN PRIMOR 2060 M szalmafúvó és takarmánykiosztó kényelmes napi használatához

Alapfelszereltségben elektromos vezérlőelemek

Az elektromos vezérlőelemek problémamentes felhasználói élményt biztosítanak. A kompakt vezérlőpanelt úgy terveztük meg, hogy minden típusú traktor fülkéjében gond nélkül el lehessen helyezni.

Gépe összes funkciója működtethető anélkül, hogy Önnek el kellene hagynia a kezelőülést.

Az egyetlen művelet, amely távvezérlő kábel használatát teszi szükségessé, az a turbinafordulatszám változtatása (310 és 620 ford./perc között)

Egyetlen vezérlőfelületen, egyazon kézzel meg tudja változtatni a fúvótorony irányultságát és a terelőlemez állásszögét!
PRIMOR_2060_Trailed_View_1.JPG

Média

PRIMOR_2060_H_trailed_Fully_autonomous_loading.jpg
PRIMOR_2060_Trailed_View_2.JPG
PRIMOR_2060_Trailed_View_3.JPG
Több