Ügyfélinterjúk

Ügyfeleink véleménye a KUHN gépekről gyakorlati használat után. 

KUHN MERGE MAXX 950 szalagos rendképző

B.Csák András a Biharnagybajomi "Dózsa" Agrár Zrt. elnöke

Egy nap lépést tettünk a jó minőségű takarmány előállítás érdekében. Megvásárlásra került egy KUHN MERGE MAXX 950-es szalagos rendképző. Amivel kiváltottuk a régi csillagkerekes és bérgépeinket. Nagyon jók a tapasztalataink mind a szénakészítésbe, mint a szenázs készítésbe. A komolyabb tritikálé állományokkal is nagyon jól boldogult és megbirkózott akár a 20 tonna feletti terméseredményekkel is. 

B.Csák András

KUHN ESPRO mulcsvetőgép 

dr.Vavró Iván, ügyvezető, Hergevica Kft. 

Magyarország -tudomásom szerint- három legjobb vetőgépét idehoztuk kipróbálásra. Nekem ez a vetőgép tetszett a legjobban, de én nem akartam eldönteni, hogy ezt a gépet vásárolom meg, hanem  a gépkezelőnek kikértem a véleményét  aki ezt mondta: Főnök, ezt vegyük meg!

Hergevica Kft. ügyfélinterjú

KUHN kaszák már 30 éve

Szegedi István növénytermesztési ágazatvezető, Geo-Milk Kft. 

Az elmúlt 30 évben meggyőzött minket a kasza minősége és munkája, ahhoz, hogy bátran ajánljam bárkinek, aki ilyen kasza iránt érdeklődik. 

Interjú Szegedi Istvánnal

KUHN MAXIMA szemenkénti vetőgép 

Kovács Gusztáv ügyvezető, Axanit Kft. 

A KUHN gépcsaládban megtaláljuk azt a közös munkát a gépfejlesztőkkel, gépkereskedőkkel, ami az adott térségbe, az adott gazdaságba odavaló. Ez egy olyan támpontot, olyan biztos pontot ad a gépvásárlás terén, hogy azt lehet mondani, jó partner a KUHN.. 

Axanit Kft. ügyfélinterjú

KUHN ESPRO mulcsvetőgép 

Nagy Erik, növénytermesztési ágazatvezető, Agri-Ken Kft. 

Semmilyen technikai problémánk nem volt vele. Nagyon jó, felhasználóbarát kezelése van, tök jó a monitoron az ikonok elhelyezkedése, jók az elrendezések, jók az állítási lehetőségei. Ha az egyik kultúrából a másikba átszeretnénk állni, nem kell profilokat cserélni, csak kitekerjük-betekerjük, illetve csökkentjük az áteresztőképességét. 

Agri-Ken Kft.

KUHN LEXIS 3000

Czakó Szabolcs, Kiskunfélegyháza 

Az elmúlt évek tapasztalata alapján bátran kijelenthetem, hogy a KUHN Magyarország munkatársai szakmailag felkészültek, segítőkészek és minden esetben azon vannak, hogy az esetleges felmerülő kihívásokat mielőbb orvosolják. Az ilyen jó együttműködés a biztosíték a mezőgazdasági gépek tartós, hatékony alkalmazására gazdaságunkban.

Czakó Szabolcs ügyfélinterjú