Bálacsomagolók

A szállításra és tárolásra kész csomagolt bálák készítésekor a terményt és a táblát érintő körülményeket, valamint az időjárási viszonyokat egyaránt figyelembe kell venni. A tökéletesen csomagolt bálák, a nagy teljesítmény és a kiemelkedő tartósság garanciát nyújtanak a KUHN bálacsomagolókba történő befektetés jövedelmezőségére. A KUHN – hengeres és szögletes bálákhoz alkalmas bálcsomagoló-típusaival – költséghatékony, gazdaságos és ergonomikus csomagolási megoldásokat kínál.

RW 1110

A KUHN RW 1110 egy hárompont-függesztésű, gyorscsatlakozó-kompatibilis típus, amely ideális szántóföldön vagy a majorban történő csomagolásra egyaránt. A tárolási helyen történő csomagolás azzal az előnnyel jár, hogy kisebb a fóliasérülés veszélye. Megfelelő gépkombináció egy kezelő által működtetett csomagolás esetén.

RW 1200

A KUHN RW 1200 típus egy önrakodó hengerbála-csomagoló, amely menet közbeni bálafelvételre, szállításra és csomagolásra képes. A gép tömegközéppontja a traktorhoz közel helyezkedik el, maximális stabilitást és ideális tömegeloszlást biztosítva a csomagolás és a szállítás közben.

RW 1410-1610

A KUHN RW 1410 és 1610 típusai vontatott, önrakodó bálacsomagolók, amelyek nagyszerű sokoldalúságot és hatékonyságot mutatnak. Az RW 1410 típus 150 cm átmérőjű és 1000 kg tömegű bálákat képes felemelni, míg a professzionális RW 1610 akár 1200 kg-os bálákat is képes kezelni.