RW 1200 bálacsomagolók

KUHN RW 1200 önrakodó hengerbála-csomagoló sziluett

Rakodás, szállítás és menet közbeni csomagolás

A KUHN RW 1200 típus egy önrakodó hengerbála-csomagoló, amely menet közbeni bálafelvételre, szállításra és csomagolásra képes. A gép tömegközéppontja a traktorhoz közel helyezkedik el, maximális stabilitást és ideális tömegeloszlást biztosítva a csomagolás és a szállítás közben.

Értékesítő keresés

A KUHN RW 1200 típus egy önrakodó hengerbála-csomagoló, amely nehéz, akár 1200 kg tömegű hengerbálák menet közbeni felvételére, szállítására és csomagolására is képes. A hárompont-függesztőműre rögzített kialakítás biztosítja, hogy a tömegközéppont a traktorhoz közel helyezkedjen el, ami hozzájárul a csomagolás és a szállítás alatti stabilitás és tömegeloszlás optimalizálásához.

Az RW 1200 típus egy hidraulikus, ollós típusú fóliavágó egységgel van felszerelve, amely a fóliát stabilan rögzítve vágja el, készen állva a következő bála csomagolására. A fóliatekercs cseréje a talajon állva, egyszerűen kivitelezhető.

Válasszon a kézi vezérlésű változat (M) vagy a számítógép-vezérelt változat (C) közül.
RW 1200 függesztett bálacsomagoló hengerbálákat csomagol a táblán.

Az Ön előnyei

Gyors és megbízható bálacsomagolás

A fólia optimális szélességének fenntartása érdekében az alumínium hengerek mindkét vége kúpos kialakítású.

Kúpos előfeszítő

Az alapfelszereltségbe tartozó előfeszítők, amelyek 750 mm-es tekercset tartanak, alumíniumból készülnek, és a fólia belazulását hivatottak megakadályozni. A fólia optimális szélességének fenntartása és a szakadás megelőzése érdekében az alumínium hengerek mindkét vége kúpos kialakítású. A az alumínium hengerek speciális, bordázott profilja megakadályozza, hogy levegő vagy víz kerüljön a fóliarétegek közé. Az előfeszítők elhelyezkedése nagyon egyszerűvé teszi a fóliatekercsek cseréjét. Az alapértelmezett, 70%-os előfeszítés egy kis karbantartásigényű, halkan működő fogaskerekes hajtóművel valósul meg. Lehetőség van opcióként egy 60%-os előfeszítést végző kit felszerelésére az alapértelmezett előfeszítettség csökkentése érdekében, nehéz csomagolási körülmények között.

Fóliavágók

Amint a fóliarétegek száma elérte a tervezettet, a fóliát a vágószerkezet határozottan megtartja, és elvágja. A hidraulikus, nagy fogáserejű vágóegység automatikusan rögzíti és vágja el a fóliát, minden extra ellenőrzés szükségessége nélkül.
A hidraulikus, nagy fogáserejű vágóegység rögzíti és elvágja a fóliát.

Rakodás, szállítás és menet közbeni csomagolás

A függesztett kialakítása biztosítja, hogy a tömegközéppont a traktorhoz közel legyen.

Nagy stabilitás és kiváló tömegeloszlás

A hárompont-függesztőműre rögzített kialakítás biztosítja, hogy a tömegközéppont a traktorhoz közel helyezkedjen el, ami hozzájárul a csomagolás és a szállítás alatti stabilitás és tömegeloszlás optimalizálásához.

Kézi vagy számítógépes vezérlés

A számítógép-vezérelt változat (C) egy olyan vezérlőegységet használ, amely biztosítja a teljesen automatikus csomagolási folyamathoz szükséges összes információt és funkciót.

Vezérlőrendszerek

Két különböző vezérlőrendszer áll rendelkezésre típustól és kezelői preferenciától függően. Az RW 1200 kézi vezérlésű változatát (M), amely alapfelszereltségben tartalmazza a KBC 30 bála- és rétegszámlálót és az automata leállítást, mindössze két karral vezérelhető. Ezzel a kézi vezérlésű bálacsomagoló tulajdonképpen egy félautomata vezérlésű géppé módosul. A teljesen automata, számítógép által vezérelt típus (C) alapfelszereltségben rendelkezik az indításkori lassú csomagolási sebesség funkcióval, hogy megelőzze az indításkori fóliaszakadást.
RW 1200 függesztett bálacsomagoló hengerbálákat csomagol a táblán.

Specifikációk

Műszaki jellemzők
 
Bálaméretek (szélesség x átmérő) (cm)
Maximális bálatömeg (kg)
Géphossz (cm)
Gépszélesség (cm)
Gépmagasság (cm)
Csatlakozás
Beadagoló rendszer
Csomagolóasztal
Bálatámasztó görgők
Szabályozás
Félautomata működtetés KBC 30 bála- és csomagolásszámlálóval és automatikus körforgás-megállítással
Teljesen automata fóliavágó
Előfeszítő egység
Előfeszítés mértéke
Minimálisan szükséges hidraulikus csatlakozások a traktoron
Előírt olajszállítás és -nyomás
Tömeg min - max (kg)
RW 1200 M RW 1200 C
120 x 100–150 120 x 100–150
1200 1200
227 227
132 132
243 243
3-Pont felfüggesztés, 2. kategória 3-Pont felfüggesztés, 2. kategória
2 hajtó görgő kar 2 hajtó görgő kar
2 hajtó görgő kar 2 hajtó görgő kar
1 (1 külső opcionális) 1 (1 külső opcionális)
Manuális 2 karos / kábeles vezérlés számítógép vezérléssel
alapfelszereltségben
alapfelszereltségben alapfelszereltségben
szimpla 750 mm szimpla 750 mm
alapfelszereltségben 70% (60% opcióként) alapfelszereltségben 70% (60% opcióként)
1 egyszeres működésű szabad visszafolyással vagy 1 kettős működésű 1 egyszeres működésű szabad visszafolyással vagy 1 kettős működésű
24 l/perc 150 bar nyomáson 24 l/perc 150 bar nyomáson
650–750 650–750

Média