Mezőgazdasági gépek

Megoldások a mezőgazdaság számára

Az 1828-ban alapított KUHN márka mára a mezőgazdasági gépek meghatározó gyártójává vált. 

A KUHN-csoport, a mezőgazdasági gépek világvezető gyártója, innovatív és minőségi mezőgazdasági gépek és szolgáltatások teljes skáláját tervezi, gyártja és forgalmazza. 

A KUHN-csoport több, mint 2000 nemzetközi szabadalmat jegyeztetett be, hogy a világ mezőgazdaságának egyre innovatívabb megoldásokat kínálhasson. 

A több mint 100 országban forgalmazott gépkínálatunk a növénytermesztés, a szálastakarmány, az állattenyésztés és a táj karbantartás területén alkalmazható. 

Fedezze fel most a mezőgazdasági berendezések teljes választékát.

A kaszálás során egyaránt szem előtt kell tartani a takarmány mennyiségét és minőségét. Azon túl, hogy a megfelelő állapotban kell végezni a műveletet, az is lényeges, hogy a kaszabeállítások a levágott termény tápértékének megőrzését szolgálják, és a kaszálótarlót is óvják. A rendkezelés hozzájárul a takarmány minőségének optimalizálásához. A rendképzést óvatosan kell végezni, hogy elkerüljük a termény minőségének romlását és mennyiségi veszteségét. A tökéletesen csomagolt bálák, a nagy területteljesítmény és a kiemelkedő tartósság garantálják, hogy a KUHN bálacsomagolók a rendkívül jövedelmező befektetést jelentsenek. A kaszálástól a bálacsomagolásig, a zöld minden árnyalatára van profi megoldás. Bízzon a piacvezetőben, akinek 190 éves innovációs múlt van a háta mögött a takarmányok minőségmegőrzése terén. Olvasson tovább