Szolgáltatások és alkatrészek

Szerviz- és alkatrészellátás

Annak érdekében, hogy helyzetfüggő ajánlatokat tudjunk adni, a KUHN Group berkein belül kifejlesztettünk egy átfogó és egyéni igényekre szabható szervizajánlatot, amelyet forgalmazói hálózatunkon keresztül biztosítunk. Ezzel a szolgáltatással az a célunk, hogy ajánlatunkat a legalaposabban az Ön elvárásaihoz igazítva, a kellemetlen meglepetéseket kizárva biztosítsuk Önnek a nyugalmas hátteret a munkavégzéshez. Így minden nap Ön mellett állunk.

Fedezze fel azt is, hogy miként tudják megkönnyíteni a MyKUHN által kínált exkluzív szolgáltatások KUHN gépparkja kezelését.

A MyKUHN az Ön online munkatere, a hét minden napján, a nap 24 órájában rendelkezésre áll

Regisztráljon még ma, és fedezze fel, hogy a MyKUHN által kínált exkluzív szolgáltatások hogyan képesek megkönnyíteni az Ön számára KUHN gépparkja kézben tartását. Ingyenes, és a segítségével könnyedén tud keresni KUHN kopóalkatrészeket a KUHN digitális alkatrész-katalógusban, vagy szükség szerint akár gépkönyveket is le tud tölteni.

További információk a MyKUHN-re vonatkozóan

Tervezés és gyártás a tartósság jegyében

Az eredeti KUHN alkatrészekkel teljes nyugalommal végezheti a munkáját. Saját öntödénk, kovácsműhelyünk, valamint magas szintű gyártási folyamataink időtálló alkatrészek gyártását teszik lehetővé.

A KUHN alkatrészekre vonatkozó további információk

Metallurgiai laboratóriumunk a gyárainkba beszállított minden alapanyagot bevizsgál. A gépeinkben alkalmazott különféle öntöttvas és acél anyagok kiválasztása az adott funkcióban megkövetelt szilárdsági mutatóktól függ. A munkavégzés közben nagy igénybevételnek kitett alkatrészek gyakorta kovácsolt acélból készülnek. Ez a helyzet például a forgóboronák fogaskerekei, hajtótengelyei csapjai esetében, de a szántóvasak és művelőcsúcsok szintén kovácsolással készülnek

KUHN alkatrészek: tervezés és gyártás a tartósság jegyében

Az általunk alkalmazott know-how csaknem két évszázados tapasztalatra tekint vissza, amely világszerte vásárlók millióinak bizalmát vívta ki. Egy összetartó csapat és egy erős hálózat biztosítja alkatrészeink rendelkezésre állását, minőségét és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatást. 

Discover KUHN Spare Parts


KUHN szolgáltatások

Express alkatrész-szállítási szolgáltatás 7/7

Sürgős alkatrész-szállításra van szüksége? A KUHN SOS-rendeléssel élvezheti az expressz szállítás előnyeit, a hét bármely napján, az év 3 napja kivételével**. Ezáltal minimális szinten tarthatja gépei kieső idejét, és növelheti munkateljesítményüket.

** kivéve január 1-ét, május 1-ét és december 25-ét.

logo KUHN sos order

Kevesebb állásidő

A világ minden részére kiterjedő KUHN Parts logisztikai platformok segíthetnek a felhasználás helyének közelében megtalálni az adott alkatrészt, ezzel biztosítva az optimális rendelkezésre állást, valamint a rövid szállítási időt. Minimális állásidő és optimalizált működési költségek biztosítva.

Az alkatrész-GPS! 

Olyan alkatrészt keres, amely nehezen található meg? Segítségért vegye fel a kapcsolatot helyi hivatalos KUHN viszonteladójával. A KUHN i-search (intelligens keresőfunkció) segítségével a hivatalos KUHN viszonteladók közvetlen kapcsolatban vannak egymással világszerte, és képesek megtalálni Önnek a megfelelő alkatrészt, amikor a legnagyobb szüksége van rá. 

logo KUHN i search

Az Ön megelégedettségének hírnökei

A KUHN előnyöket nyújt gépe maximálisan nyereséges üzemeltetése érdekében. A támogatásunk az, ami szolgáltatásunkat megkülönbözteti. Tanácsadás szakképzett partnereinktől, a legújabb termékekre vonatkozóan. Használja ki az előnyeit annak a komplett műszaki dokumentációnak, amely végig kíséri gépét annak teljes hasznos élettartama alatt.

Készüljön fel a kiszámíthatatlanra a KUHN protect+ garanciakiterjesztéssel, és használja ki a gyors műszaki támogatást a KUHN i-tech jóvoltából. Végül, de nem utolsósorban: Fektessen be racionálisan a KUHN Finance segítségével.

A profik választása!

Használja ki a 36 hónapos garanciakiterjesztés előnyeit a KUHN protect+ jóvoltából. Önnek kizárólag a munkájára és a gépe teljesítményére kell koncentrálni. Mert ez az, amit elvár az ember, amikor egy „hi-tech” gépre tesz szert.

logo KUHN protect +

Még gyorsabb javítások!

Egy váratlan műszaki hiba mindig akkor következik be, amikor az a legkevésbé kezelhető. A KUHN i tech jóvoltából az Ön KUHN viszonteladója gyorsan és hatékonyan tud az Ön segítségére lenni. Ezzel a 24/7 rendszerben működő online szolgáltatással gyors és pontos diagnózis készíthető.

logo KUHN i tech