Munka a KUHN-nál

FEJLŐDJÖN EGYÜTT A KUHNNAL 

A csapatunk 

A legértékesebb erőforrásunkat a nálunk dolgozó emberek jelentik számunkra. Mi hiszünk minden egyes ember értékében, és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy odafigyeljünk dolgozóinkra és támogassuk őket. Alkalmazottközpontú hozzáállásunkat kifejezve három sarokkövet fektettünk le, amelyek kifejezik a dolgozóink iránti elkötelezettségünket. 

Ismerje meg csapatunkat

The quality of our staff and their commitment is what determines the performance of the company

Elkötelezettség  

A Vállalat teljesítményét a csapatunk minősége és a céljaink iránti elkötelezettségük határozza meg. A munkatársaink lojalitását az alábbiak is erősítik: 

  • Alkalmazottaink egyéni felelősséggel való felruházása, ami tulajdonosi érzetet kelt bennük a munkájuk kapcsán. 
  • A nyílt és konstruktív kommunikáció bátorítása, ahol minden hangra odafigyelünk és minden megnyilvánulást értékelünk. 
We believe that continuous learning is the foundation for individual and collective growth

Készségek  

Hiszünk abban, hogy a folyamatos tanulás az egyéni és kollektív fejlődés alapja. Erőforrásokat fektetünk be munkatársaink képzésébe, és támogatjuk a személyre szabott, szükségletekhez igazodó képzéseket. A folyamatos tanulást az előrehaladás és az innováció kulcsfontosságú hajtóerejének tartjuk, ami olyan tapasztalt szakembereket eredményez, akik készen állnak a folyamatosan változó világ kihívásainak kezelésére. A vállalat egyéni és kollektív készségei biztosítják a cégcsoport működését és növekedését. 

We don't just build machines, we build lasting relationships

Lojalitás 

Nem csak gépeket hozunk létre, hanem tartós kapcsolatokat is. Az alkalmazottak megtartása az egyik alapvető célkitűzésünk. Olyan munkakörnyezetet kívánunk teremteni, ahol az alkalmazottaink nem csak értékesnek érezhetik magukat, hanem átélhetik a vállalatunkhoz való tartozás élményét, és kapcsolódhatnak értékrendünkhöz. A jóllétük és professzionális fejlődésük iránti elkötelezettségünket az alacsony fluktuáció is jól mutatja. Az alkalmazottainkba történő befektetéseinkkel a KUHN hosszú távú fejlődését biztosítjuk. 

Földrajzi mobilitás 

A KUHN világszerte 11 gyártóüzemmel és 11 forgalmazói központtal rendelkezik. A KUHN munkatársává válni azt jelenti, hogy egy olyan globális vállalat része lesz, amely támogatja az alkalmazottait a földrajzi mobilitásban. A honlapunkon keresztül bármely országban pályázhat állásra, ahol jelen vagyunk. 

Bármi legyen is az Ön célja, mi segíthetünk Önnek megvalósítani. 

Tekintse meg jelenlétünket a nagyvilágban

Képzések 

Tisztában vagyunk azzal, hogy a mai világban egy vállalat ereje elsődlegesen az alkalmazottaiban rejlik. Ezért invesztálunk jelentős erőforrásokat alkalmazottaink képzésébe és fejlesztésébe. 

A megfelelő képzés biztosításával hozzájárulunk ahhoz, hogy minden munkatársunk új készségeket tudjon elsajátítani a benne rejlő potenciális lehetőségek kibontakoztatása és karrierje építése érdekében. 

Kuhn North America Employee Meeting

A felvételi folyamat

1. KÜLDJE EL PÁLYÁZATÁT 

A KUHN Grouphoz történő csatlakozás érdekében – akár munkalehetőséget, akár gyakornoki munkát keres – az első lépés a jelentkezés. A honlapunk a pályázat hatékony összeállításának biztosításával egyszerű lehetőséget biztosít erre, akár egy adott lehetőségre kíván pályázni, vagy csak általános álláspályázatot nyújtana be. 

2. A PÁLYÁZATOK ELBÍRÁLÁSA 


Benyújtást követően a pályázatát a HR-részleg tekinti át elsőként. A beadott pályázatát minden aktuális foglalkoztatási lehetőség tekintetében fogjuk mérlegelni, még akkor is, ha egy konkrét álláslehetőség kapcsán nyújtotta be. 

3. ELSŐ KAPCSOLATFELVÉTEL 


Az első elbírálási fázisban már előfordulhat, hogy a HR-részleg felveszi Önnel a kapcsolatot. A legtöbb esetben az első kapcsolatfelvételre e-mail útján vagy telefonon keresztül kerül sor, hogy sor kerülhessen pályázat bizonyos pontjainak esetleges tisztázására, például rákérdezhetnek arra, hogy hogyan viszonyul az utazáshoz, hogy mikortól tudna kezdeni, vagy hogy mik a távlati karriercéljai. 

4. AZ INTERJÚ 


Amint véget ért a kiválasztási folyamat első fázisa, személyesen is találkozik majd az érintett menedzserekkel, és HR-szakemberekkel, akik felmérik az alkalmasságát. 

Bizonyos pozíciók esetében a kiválasztási folyamat része lehet egy személyiségteszt is, amelyre a Predictive Index rendszert használjuk. Erre vonatkozóan előzetesen el fogjuk látni információkkal.  

5. ÁLLÁSAJÁNLAT 


Az érintett menedzserek és a HR-részleg együttesen döntést hoznak a pályázatát illetően. A kiválasztott pályázó számára a HR-részleg állásajánlat készít. 

6. A MUNKÁBA ÁLLÁS 


A KUHN gondoskodik arról, hogy minden új csapattag kezdettől fogva a család tagjának érezze magát. A belépési folyamat során lehetőség nyílik a vállalati stratégia, a szervezet és a termékek megismerésére. Minden új munkatársat egy mentor támogathat már az első naptól, aki biztosítja az alapvető támogatást a zökkenőmentes integráció érdekében, lehetővé téve a környezet gyors megismerését és elősegítve egy erős és motivált indulást az együttes munkában. 

KUHN Parts activities

Nézze meg az összes álláslehetőséget

Keressen az összes álláslehetőség között

Gyakori kérdések

  • Egy szabad pozícióra történő jelentkezéshez csak rá kell kattintania a „Munkavállalói lehetőségek” részre, ahol kiválaszthat egy Önnek megfelelő pozíciót. Ezt követően felkérést kap, hogy töltsön ki egy online jelentkezési űrlapot. A honlapunk a szabad pozíciókat mutatja, de a KUHN mindig nyitott új tehetséges jelentkezők iránt, tehát ha a nyitott állások között nem talál Önnek megfelelőt, bátran küldjön el egy általános pályázatot. 

  • Egyetlen pályázatot elég beadnia. A HR-részleg globálisan fogja kezelni pályázatát, és profilját minden szabad pozícióval összeveti. 

  • Ez a rendszer értesítést küld Önnek minden, a tapasztalatának és képzettségének megfelelő álláslehetőségről. Ily módon egyetlen lehetőségről sem marad le.  

  • Ha a pályázati anyaga megfelel az általunk keresettnek, akkor a HR-részlegünk egy hónapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot. Amennyiben az említett időhatáron belül nem keressük, az sikertelen pályázatra utal. 

  • Kérjük, olvassa el a Felvételi Adatvédelmi Szabályzatunkat, amely átlátható módon tájékoztatja Önt arról, hogy miként gyűjtjük, használjuk, osztjuk meg, tároljuk és biztosítjuk az Ön személyes adatait a pályázati folyamat során.