MyKUHN az Ön ügyfélportálja

MyKUHN вже працює в Україні

Bármikor elérhető online szolgáltatás

A MyKUHN az Ön online ügyfélportálja. Regisztráljon még ma, és ismerje meg, hogy a MyKUHN által kínált exkluzív szolgáltatások hogyan könnyíthetik meg KUHN gépparkja kezelését.

Ingyenes regisztráció

Ordinateur sur lequel s'affiche la notice d'utilisation d'une machine KUHN

Gépparkjának kezelése és karbantartása

Online eszközök, amikkel a legtöbbet hozhatja ki KUHN gépeiből! Ha bejelentkezett, számítógépen, mobilon vagy táblagépen, akkor az alkatrészkatalógusokhoz való hozzáféréssel és a kezelési utasítások letöltésével kezelheti KUHN gépeit.

Eredeti KUHN alkatrészek

A MyKUHN lehetővé teszi, hogy az alvázszám megadásával vagy a KUHN elektronikus katalógusának segítségével keressen alkatrészt. Az alkatrész megtalálása gyerekjátékká válik. Megtekintheti az alkatrész elérhetőségét KUHN partnerénél, és elküldheti neki választását.

Kezelési útmutatók

Gépeinek a "Gépparkom" részben történő regisztrációjának köszönhetően könnyen megtalálhatja a szükséges kezelési útmutatókat és akár nyomtatható változatban letöltheti azokat. A MyKUHN értesítést küld Önnek a gépét érintő változásokról, egyéb információkról. 

Експерт MyKUHN

Növelje gépe teljesítményét

Exkluzív szakértői információk

A MyKUHN értékes információforrás!  Tájékozódjon az új KUHN gépekről és eszközökről, olvassa el az ügyfélbeszámolókat, élvezze szakembereink agronómiai és szakértői tanácsait, és tudjon meg többet a KUHN know-how-járól.

Optimalizálja gépbeállításait

Access all setup and maintenance information at the right time to optimize your productivity.

Küldje el modulációs térképeit egyetlen kattintással

Küldje el a kijuttatási mennyiség modulációs kártyáit a számítógépéről a traktorára az Agrirouter platformon keresztül a KUHN Easy Transfer segítségével. Hamarosan elérhető a MyKUHN-on.

Engedje meg, hogy közelebb hozzuk Önhöz a kijuttatásimennyiség-modulációt

A KUHN EasyMaps alkalmazással manuálisan állíthatja a kijuttatási mennyiség a javasolt térkép és az Ön aktuális helyzetének figyelembe vételével, közvetlenül az okostelefonjáról. Elérhető a Google Play-en és az App Store-ban.

Vegyen részt eseményeinken

Értesüljön az elsők közt a KUHN Magyarország rendezvényeiről és eseményeiről az Ön közelében!

Hozza ki a legtöbbet a különleges ajánlatokból

Élvezze az exkluzív KUHN ajánlatok előnyeit: finanszírozás, alkatrészek és sok minden más!

Maradjunk kapcsolatban

Vegye fel velük a kapcsolatot gyorsan és egyszerűen!

Bejelentkezés