A KUHN Group története

1828 ÓTA ALAKÍTJUK A MEZŐGAZDASÁG JÖVŐJÉT 

A történet 1828-ban veszi kezdetét, amikor is Joseph KUHN, egy kovácsmester mérlegelő berendezések gyártásába fog. Az első mezőgazdasági gép gyártására 1864-ben kerül sor. Az első, Franciaországon kívüli értékesítések az 1940-es évek végén kezdődnek. Az első felvásárlásra az 1980-as évek végén kerül sor. 

Azóta a KUHN Group folyamatos növekedése több kontinensen zajlik, jól megépített fundamentumokra alapozva és megőrizve azokat az értékeket, amelyek erőssé tették a fejlődése során: széleskörű szakértelem, amely egyedivé és innovatívvá teszi ezt a márkát, elismert termékek és szolgáltatások, egy világszerte kiépített jelenlét, de mégis szoros kapcsolat az ügyfelekkel, és hosszú időtávra tervezett cselekvés. 

1828 - 1880

Joseph KUHN, egy helyi kovács mérlegberendezések gyártásával indítja tevékenységét, amelyet később kiterjeszt a mezőgazdasági gépek gyártására. Az örökség ma is itt, Saverne-ben folytatódik, ahol a történet kezdetét vette. 

Tudjon meg többet 

Our legacy in Saverne began with Joseph KUHN, a local blacksmith who crafted weighing equipment and later expanded into agricultural machinery.

1921 - 1950

A KUHN fennállásának 100. évfordulóját ünnepelve a cséplőgépeket gyártó speciális műhelyektől az innovatív talajművelő gépekhez vezető út fémjelzi elkötelezettségünket a minőség és a haladás iránt. Fedezze fel, hogyan fejlődtünk az évek során. 

Tudjon meg többet 

In 1949, KUHN introduced the world’s first mounted cutter bar.

1965 - 1978

Egy pusztító tűzvésztől, amelyet a kollektív elszántság segítségével győztünk le, az olyan úttörő jelentőségű újításokig, mint a világ első tárcsás fűkaszája, a KUHN történelmi útját kivételes ellenálló-képesség és élenjáró eredmények jellemezték. Tekintsünk vissza az innováció és növekedés 150 évére. 

Tudjon meg többet 

In 1965, in a single night, the machining tools and assembly workshops were destroyed by a massive fire.

1980 - 1999

Magával ragadó fejlődési folyamatunkat globális terjeszkedést, csúcstechnológiát képviselő K+F központok alapítása és folyamatos innováció kíséri. Kitérő mérföldkövekre és jelenlegi úttörő megoldásokra emlékezve továbbvisszük örökségünket a mezőgazdasági gépgyártás tökéletesítésében. Fedezze fel, hogy formáljuk a mezőgazdaság jövőjét innovációink segítségével. 

Tudjon meg többet 

In 1980, KUHN opened a new storage and dispatch area that spans over 13,000 square meters (140,000 square feet).

2000 - 2009

Utazás a KUHN impozáns történelmi útján, amelyet nemzetközi terjeszkedés, innovatív termékek bevezetése és általános iparági elismerés övez. Globális vállalatok akvizíciójától az olyan, élvonalbeli eszközök bevezetéséig, mint a KUHN iTech és a KUHN Protect+, a mezőgazdasági gépgyártásban meglévő örökségünk meghatározza rendületlen elkötelezettségünket a minőség iránt. 

Tudjon meg többet 

In 2005, KUHN acquired the agricultural division of METASA S/A, a Brazilian company that specializes in the design and manufacturing of direct precision drilling machines for crops such as soybeans, cotton, and maize.

2010 - 2019

A KUHN figyelemre méltó története további globális fejlesztésekkel, korszerű termékek bevezetésével és díjakkal folytatódik. 190 éve biztosítunk csúcsminőségű megoldásokat a gazdálkodók szükségleteihez igazodóan. Elkötelezettségünk az élvonalbeli technológia és a fenntartható gyakorlatok iránt továbbra is alakítja a mezőgazdaság jövőjét. 

Tudjon meg többet 

190 Years of Excellence

2020 - today

Ásson a KUHN legújabb fejlesztési folyamatainak mélyére az olyan, díjnyertes termékek hátterét is beleértve, mint a MERGE MAXX 890 típusú szalagos rendképző és az OPTIDISC ELITE kaszagerendely, valamint a világszerte megfigyelhető terjeszkedésünk és mérföldköveink megünneplése. Fedezze fel a világ élvonalába tartozó technológiánk iránti elkötelezettségünk hátterét, valamint globális eredményeinket a gazdálkodók – szükségleteikhez igazodó, legjobb megoldásokkal történő –, folyamatos ellátásában. 

Tudjon meg többet 

KUHN IBERICA, the Spanish distribution center, celebrate its 20th anniversary.