Kétrotoros rendképzők

A KUHN rendképzők kialakítása nagyszerűen igazodik a betakarítási folyamatokhoz, és biztosítja a takarmány minőségének és tápértékének megőrzését. A KUHN által kínált megoldások úgy gyűjtik össze a terményt, hogy közben csak minimális szennyeződés kerülhet bele. A KUHN rendképzők fogtartó karjainak speciális alakja biztosítja a nagy területteljesítményt, a kiváló rendformát és a megbízhatóságot. A kétrotoros KUHN rendképzők oldalsó vagy középső kihordással működnek, és 5,40–9,30 méteres munkaszélességben állnak rendelkezésre.

Némely típus nem érhető el minden országban. Kérjük, az elérhetőséget mindig ellenőrizze helyi viszonteladójánál.

Központi kihordású rendképzők

A KUHN rendképzők kialakítása nagyszerűen igazodik a betakarítási folyamatokhoz, és biztosítja a takarmány minőségének és tápértékének megőrzését. A KUHN által kínált megoldások úgy gyűjtik össze a terményt, hogy közben az csak minimális mértékben szennyeződhessen. A KUHN központi kihordású rendképzői elősegítik a termelékeny munkavégzést, és egységes rendeket alakítanak ki, amelyek megfelelnek a nagy teljesítményű bálázók, járvaszecskázók és önrakodó terményszállító pótkocsik által támasztott követelményeknek.

Némely típus nem érhető el minden országban. Kérjük, az elérhetőséget mindig ellenőrizze helyi viszonteladójánál.

Olvasson tovább

  • GA 6501 P gépsziluett

   GA 1001 P

   Függesztett ikerrotoros rendképzők – munkaszélesség: 5,65 – 6,40 m.

  • GA 8731+ gépsziluett

   GA 1031 twin-rotor

   Központi rendképzésű ikerrotoros rendképzők – munkaszélesség: 7,50 – 9,30 m."

Oldalsó kihordású rendképzők


A KUHN rendképzők kialakítása nagyszerűen igazodik a betakarítási folyamatokhoz, és biztosítja a takarmány minőségének és tápértékének megőrzését. A KUHN által kínált megoldások úgy gyűjtik össze a terményt, hogy közben az csak minimális mértékben szennyeződhessen. A KUHN oldalsó kihordású rendképzői tökéletesen alkalmazhatók a legváltozatosabb körülmények között is! A terménysűrűségtől függően változtatható a rendben lévő terménymennyiség, akár egy rend képzésével, vagy a termény két menetben történő összegyűjtésével. A munkaszélesség is egyszerűen beállítható a kívánt méretű rend kialakításához.

Némely típus nem érhető el minden országban. Kérjük, az elérhetőséget mindig ellenőrizze helyi viszonteladójánál.

Olvasson tovább

  • GA 6002 gépsziluett

   GA 1002

   Ikerrotoros, oldalsó terménykihordású rendképzők – munkaszélesség: 3,50 – 5,80 m.

  • GA 8030 gépsziluett

   GA 1030

   Oldalsó terménykihordású ikerrotoros rendképzők – munkaszélesség: 6,30 – 8,80 m.