PROFILE 1 DS egycsigás takarmánykeverő-kiosztó kocsik

PROFILE 1 DS egycsigás takarmánykeverő-kiosztó kocsi sziluett

Keveréktakarmányok minden állattartó gazdaság számára

A PROFILE 1 DS takarmánykeverő-kiosztó kocsik 1 függőleges keverőcsigával, keskeny tartállyal és közvetlen oldalajtókon keresztül történő kiadagolással rendelkeznek. Ezek a gépek 4–6 m3-es kivitelben állnak rendelkezésre, és 20–45 egyedszámú állományok kiszolgálására alkalmasak.

Értékesítő keresés

A PROFILE 4.1 DS és 6.1 DS típusokat arra terveztük, hogy keveréktakarmányt biztosítson minden típusú gazdaság számára. Az egyszerű használat és a kompakt kialakítás jelenti ezeknek a gépeknek a két kulcsjellemzőjét.

A jobbra és balra egyaránt működtethető takarmánykiosztásuk és kis gépmagasságuk következtében ezek a gépek nehezen megközelíthető helyeken is képesek dolgozni. A függőleges keverőcsiga kivételes keverési minőséget garantál, és a szálastakarmányt is finom rostszerkezetűvé képes alakítani, ami a kisebb kérődzők (pl. kecske, juh) számára kívánatos. Az alapfelszereltségbe tartozó programozható elektronikus mérlegelő rendszer biztosítja a beadagolt mennyiségek és a kiosztás pontosságát.

Kis átmérőjű keverőcsigával (1,69 m) és alacsony teljesítményigénnyel rendelkeznek, így kisebb, univerzális traktorokkal is üzemeltethetők ( a 4 m3-es változathoz elég egy 40 LE-s traktor).
KUHN PROFILE 1 DS TMR takarmánykeverő-kiosztó kocsi szállítási helyzetben

Az Ön előnyei

Moduláris funkciók is rendelkezésre állnak a 4 és 6 m3-es változatokon

Takarmánykiadagolás a bal vagy jobb oldalon, vagy akár mindkettőn: a KUHN PROFILE 1 DS takarmánykeverő-kiosztó kocsival ez az Ön döntése.

Jobbra, balra vagy mindkét irányba: a választási lehetőség az Öné

A PROFILE 4.1 DS és 6.1 DS típusokon a keverőtartályok tökéletesen szimmetrikus kialakításúak. Ha ezeket a gépeket ma jobb oldali kiadagolással rendeli meg, és később bal oldali kiadagolásra lenne szüksége, akkor ez semmilyen problémát nem jelent! A vonórúd és a tengely ugyanolyan típusú felfogatásra csatlakoztatható a keverőtartály mindkét oldalán. Mindössze fel kell ezeket cserélnie ahhoz, hogy átalakítsa a keverőkocsiját bal oldali kiadagolásúról jobb oldalira. Ez a speciális jellemző sokoldalúbbá teszi a gépet, és az ilyen keverő-kiosztó kocsikat használtan vásárlók számára is előnyös.

Rendkívül kompakt

Ezek, az egyetlen, függőleges keverőcsigával rendelkező PROFILE típusok akár 6 m3-es kapacitásig, 2,40 m alatti magasságban állnak rendelkezésre, megkönnyítve a manőverezést bármilyen épületben. A tengely a keverőtartály hátsó részénél van, ami jelentősen csökkenti a magasságot, így könnyebb feltöltést tesz lehetővé mini rakodógépek alkalmazásával. Ezek a gépek lejtős vagy egyenetlen terepen szintén nagyon stabil működést mutatnak.
KUHN PROFILE 1 DS takarmánykeverő-kiosztó kocsik: rendkívül kompakt kialakítás

Mérlegelőrendszer: válassza ki az Önnek megfelelő adatfeldolgozási szintet

A KUHN DG600 mérlegelő terminállal választhatja az opcionális „DTM ADVANCE” szoftvert az adatátvitelhez

Programozható mérlegelő egység: egyszerű, funkcionális és intuitív

A KUHN DG600 terminállal optimalizálhatja idejét azáltal, hogy gondosan előkészíti a különféle takarmányösszetevők mennyiségét. Egyszerűen programozza be a takarmányadagokat egyedre és keverési adagra vonatkozóan, mielőtt megtöltené a TMR keverő-kiosztó kocsit. Az ezt követő napokon Önnek mindössze annyit kell tennie, hogy ellenőrzi vagy módosítja az egyes keverésekre eső egyedszámot, és a mérlegelő egység automatikusan kijelzi, hogy milyen mennyiségeket kell betöltenie a keverőtartályba. Ha az adatkezelést egy további szintre kívánja emelni, akkor válassza a KUHN DG8000-IC terminált.

KUHN DG600 programozható mérlegelő rendszer: a takarmányösszetevő megnevezését és tömegét egyidejűleg megjelenítő, dupla LCD-képernyőnek köszönhetően a terminálinterfész intuitív módon kezelhető. Megnevezéssel láthatja el a takarmányösszetevőket, a kiosztási helyeket és a receptúrákat. A mérlegelő terminál 99 receptúrát képes tárolni, amelyek 24 összetevőből állhatnak, és 48 keverési adag elkészítésére használhatók. A programozást elvégezheti egyedre számolva vagy össztömegre vonatkoztatva. A takarmányösszetevőkre vonatkozóan felhasználási jelentést is generálhat.

KUHN DG8000-IC programozható mérlegelési rendszer: A mérlegelő terminál 99 receptúrát képes tárolni, amelyek 24 összetevőből állhatnak, és 128 keverési adag elkészítésére használhatók. A rendszerben 48 ügyfél kezelhető. A takarmányozott egyedszámot és a takarmányösszetevők tömegét a terminálon lehet megváltoztatni. A terminál a „DTM IC Cloud” szoftverrel programozható: egyedszámra, összes állománylétszámra vagy százalékosan.
A KUHN DG8000-IC mérlegelő terminál kompatibilis a NIR szárazanyag-mérési rendszerrel és a takarmány-nyomonkövetési rendszerrel (automata etetés adagonként).

A mérlegterminállal válassza ki digitális asszisztensét!

Kiválaszthatja ezen digitális eszközök egyikét a mérlegterminálhoz kínált megoldások futtatására. Új asszisztensét bárhová magával viheti! Takarmánykeverő-kiosztó kocsijának mérlegelő rendszerét vezérelni tudja feltöltés és kiosztás közben, de akár az irodájából is.
  • az ütésálló, 5,7” méretű mobil asszisztenssel az egész mérlegelési rendszer a zsebében van!
  • vagy az optimális navigációt szolgáló, terepváltozatú, 8”-os mobilasszisztenssel!

KUHN Feed Tracking GOLD esetében KDW 361 egységre is szükség van.
A DG600 és DG8000-IC programozható mérlegelési rendszerekben kiválaszthatja a digitális eszközt, amellyel a keverője mérlegelési rendszerét vezérelni szeretné.

Két interfész áll rendelkezésre, ahhoz igazodóan, hogy miként szeretné kezelni a takarmányozási információit.

A két alkalmazás, a KUHN Datamix View és a KUHN Datamix CONTROL előre fel van telepítve a mérlegelési asszisztens memóriájába. Az egyszerűen használható másodlagos kijelzőegységgel (KUHN Datamix VIEW) és az alkalmazással, amely lehetővé teszi, hogy asszisztense segítségével programozza és végrehajtsa a keverő mérlegelőegységének összes funkcióját (KUHN Datamix CONTROL), minden elvárása megvalósul. A gép körüli, 90 méteres kommunikációs zónában hozzáférhet az összes mérlegelési adathoz. A kapcsolat automatikusan újra helyreáll, amint Ön visszatér ebbe a zónába.
  • A KUHN Datamix VIEW segítségével asszisztense másodlagos kijelzőként funkcionál, amely mindig Önnél lehet!
  • a KUHN Datamix CONTROL segítségével asszisztense gépe mérlegelési rendszerének vezérlőközpontjává válik.
Két különböző interfész áll rendelkezésre, ahhoz igazodóan, hogy miként szeretné kezelni a takarmányozási információikat

Egyszerű megoldás a gyors takarmánykijuttatásra!

Válassza ki a KUHN PROFILE 2 DS keverő-kiosztó kocsi takarmánykiosztási konfigurációját

Válassza ki takarmánykiosztási konfigurációját

Az alapfelszereltségű változaton a takarmánykiosztó egység a gép jobb vagy bal oldalán egyaránt működhet. Az alap kiadagoló surrantó magassága és mélysége állítható.

Vályúba történő kijuttatáshoz eltérő hosszúságú, dönthető szállítószalagok is rendelkezésre állnak, amivel megfelelő magasságba juttatható a takarmány. A jobb és bal oldali egyidejű kijuttatás is lehetséges, hogy egy menetben lehessen kiszolgálni mindkét oldalt.
KUHN PROFILE 1 DS TMR takarmánykeverő-kiosztó kocsi munkavégzés közben

Média

KUHN PROFILE 1 DS TMR takarmánykeverő-kiosztó kocsi szállítási helyzetben