Csalásokkal kapcsolatos figyelemfelhívás

Tisztelt Ügyfelünk! 

Tekintettel a vállalkozásokat érő csalási kísérletek növekvő számára, különösen a fizetésekkel kapcsolatos csalásokra, szeretnénk emlékeztetni Önt a számláink kifizetésére vonatkozó szabályokra:

- Szolgáltatásainkat nem szerveztük át. Következésképpen nem veszünk igénybe más helyszínen működő szolgáltató központokat vagy faktoringcégeket, és nem szoktuk követeléseinket engedményezni. 

- Általános értékesítési feltételeinknek megfelelően a banki átutalással történő kifizetések Társaságunk székhelyén történnek. 

Banki adataink nem változtak. Kérjük, hogy bármely kifizetéshez mindig a Társaságunktól kapott banki adatokat használja! 

- A bankunkkal vagy elérhetőségeinkkel kapcsolatos bármely változtatási kérés megerősítése érdekében forduljon Társaságunk szokásos értékesítési vagy pénzügyi kapcsolattartójához! Soha ne használja a csalás gyanús üzenetben (e-mail, telefon) szereplő adatokat, és ne a válaszküldés funkcióval válaszoljon!

- A számláinkkal és/vagy azok kifizetésével kapcsolatos anomáliák vagy csalás gyanúja esetén azonnal értesítse a Társaságon belüli szokásos kereskedelmi vagy pénzügyi kapcsolattartóját!

Köszönjük együttműködését! 

Üdvözlettel: 

Váradi Zoltán
ügyvezető 
KUHN Mezőgazdasági Gép Kft. 

Dokumentumok

Hasznos linkek