ISOBUS CCI 1200 terminál képe

ISOBUS terminál KUHN gépekhez

Csúcstechnológiájának köszönhetően az AEF-tanúsítvánnyal rendelkező ISOBUS terminál már alapértelmezésben nagyon sok alkalmazást kínál.

Értékesítő keresés

A CCI 1200, AEF-tanúsítvánnyal rendelkező ISOBUS terminál három követelménynek igyekszik megfelelni: funkcionalitás, láthatóság és rugalmasság. Tükröződésmentes, 12,1” (30,5 cm) méretű érintőképernyőjének köszönhetően intuitív módon vezérelheti gépeit. Képes arra, hogy egyidejűleg jelenítsen meg különböző, alapvető információkat, és joystick vagy kamera csatlakoztatását is támogatja. A leginnovatívabb alkalmazásokat kiemelve: kompatibilis például a biomassza-érzékelővel, képes szakaszvezérlés végrehajtására, nyomvonalvezetésre és automatikusan képes szabályozni a fajlagos kijuttatási mennyiséget GPS-jel alapján!
CCI 1200

Az Ön előnyei

Teljesen új, nagy méret, kimagasló teljesítmény

A tükröződésmentes, felhasználóbarát képernyőjén különféle információkat megjelenítő CCI 1200 terminál

Teljesen új, nagy méret, kimagasló teljesítmény

A terminál három prioritás mentén került kifejlesztésre: megnövelt teljesítmény, láthatóság és rugalmas használhatóság. Az említett törekvések eredményeképpen egy táblagépet idéző, 30,5 cm (12,1") méretű érintőképernyős terminál született, amelyen a kezelő minden lényeges információhoz hozzá tud férni. A felhasználóbarát , tükröződésmentes képernyő kiválóan látható, még rávetülő napfényben is.

Egyidejűleg két ISOBUS-os gép megjelenítése!

A terminál méretei és kialakítása lehetővé teszik egyidejűleg két ISOBUS-os gép információinak a terminálon történő megjelenítését. A CCI 1200 terminál kettős UT funkcióval rendelkezik, ami lehetővé teszi két ISOBUS-os gép egyszerű beállítását és vezérlését egyetlen kijelzőn (például elülső magtartály (vetőmag vagy műtrágya) és egy vetőgép együttes megjelenítése).
A CCI 1200 terminál a kettős UT funkciónak köszönhetően lehetővé teszi, hogy a kezelő egyszerre két ISOBUS-os gépet jelenítsen meg és vezéreljen a terminálról (jelen esetben egy mellső tartályt és egy precíziós vetőgépet).

Közvetlen kamerakép

Tartsa az egyik szemét a folyamatban lévő műveleten anélkül, hogy elhagyná a kezelőfülkét! Egyszerűen csatlakoztassa a kamerát az ISOBUS CCI 1200 terminálhoz, és kövesse nyomon, mi történik odakint a gépen. Ily módon egyszerűen tudja felügyelni a gép működését, és ezzel egyidejűleg meg tudja jeleníteni a fő működési információkat is.
A bálacsomagolás közben közvetített élő videókép előnyeit érzékeltető CCI 1200 terminál

Rugalmas terminálkonfiguráció: álló vagy fektetett?

Függőleges elhelyezett CCI 1200 terminál, automatikusan átrendezett megjelenítéssel.

Rugalmas terminálkonfiguráció: álló vagy fektetett?

Az új ISOBUS CCI 1200 terminál lehetőséget biztosít a gép egyedileg összeállított információinak megjelenítésére a képernyőn. A traktorfülkében rendelkezésre álló helyhez igazodóan a képernyő elhelyezhető függőleges vagy vízszintes helyzetben is. Amint elforgatja a képernyőt 90°-kal, a megjelenített információ automatikusan átrendeződik az új helyzetnek megfelelően.

MaxiView funkcionalitás: még több kényelem

Óvja a szemeit! Amikor Ön egy adott gépet kísér figyelemmel, a normál megjelenítési ablak a MaxiView funkciónak köszönhetően átméretezhető, hogy kitöltse a teljes kijelzőt. A nagyobb kényelem érdekében a felső sávban lévő gyorselérési gombbal könnyedén lehet váltani a nézetek között.
A CCI 1200 terminál MaxiView funkciójával a kényelmes megtekintés érdekében teljes méretre nagyított információs ablak

Egyszerű és azonnali navigáció

A CCI 1200 interfész MultiTouch funkcióval is rendelkezik, nagyjából úgy, mint egy táblagép. A különféle intuitív ujjmozdulatok, mint a „húzás és ejtés” valamint az „ujjszéttolással zoomolás” egyszerű és gyors navigálási lehetőséget biztosít a különböző menükben, képernyőkön és alkalmazásokban, hasonlóan ahhoz az élményhez, amit okostelefonja vagy táblagépe nyújt.
CCI 1200 terminál egy kéz sziluettel szemléltetve a MultiTouch funkciónak köszönhető intuitív navigációt.

Számos CCI-alkalmazást tartalmaz

A különböző CCI alkalmazások alapfelszereltségben az ISOBUS CCI 1200 terminál tartozékát képezik

Az alapfelszereltség is nagyon sok CCI-alkalmazást tartalmaz

  • A CCI.TECU lehetővé teszi alapvető traktorinformációk, így például menetsebesség, TLT-fordulatszám vagy függesztőmű-helyzet átvitelét;
  • A CCI.Control az Ön feladatvezérlőjeként rögzít minden az ISOBUS-kompatibilis eszközök által végzett műveletet;
  • A CCI.Convert a biomassza-érzékelő felhasználásával lehetővé teszi a fajlagos kijuttatási mennyiség azonnali és automatikus állítását a táblán lévő növények tápanyagellátottságának függvényében;
  • A CCI.Cam egy kamera csatlakoztatásával közvetlenül jeleníti meg a videóképet a CCI 1200 terminálon;
  • A CCI.Help rendszer innovatív módon segítséget nyújt szükség esetén. A különféle alkalmazásokra illetve azok funkcionalitására vonatkozó információk bármikor hozzáférhetők. Még a beállítások magyarázata is megtalálható, képekkel és videókkal kiegészítve!

Nagyobb precizitásra van szüksége?

A CCI.Command Section Control 254 szakasz GPS-jel alapján történő vezérlését lehetővé tevő alkalmazása opcióként érhető el az ISOBUS CCI 1200 terminálhoz. Az alkalmazás egy táblavégi fordulóvezérlési funkciót is tartalmaz. A CCI.Command alkalmazás Parallel Tracking (Párhuzamvezetés) modulja segítségével automatikus, GPS-alapú nyomvonal-meghatározás valósítható meg. A szintén opcióként elérhető Multi Rate Control alkalmazással tovább növelhető a kijuttatási pontosság. Ez ugyanis lehetőséget biztosít arra, hogy két különböző fajlagos kijuttatási mennyiséget állítson be a gépen, két különböző adagolórendszer használatával.
A Task Control feladatvezérlő alkalmazás használatával a különböző kijuttatási mennyiségek térképét mutató ISOBUS CCI 1200 terminál

Felszereltség

CCI 1200

Média