CCI 800 terminál sziluett

CCI 800: kompakt ISOBUS terminál

A legtöbb munkagép vezérléséhez a CCI 800 kijelző 8"-os mérete optimális: kezelje gépeit hatékonyan!

Értékesítő keresés

10 sikeres év és több mint 50 000 értékesített terminál világszerte! A CCI termékcsalád most az ISOBUS CCI 800 terminál megjelenésével bővül. Az új CCI 800 egy 8"(20,3 cm) méretű képernyővel rendelkezik. Az új terminállal Ön egy nagyobb munkaképernyő előnyeit élvezheti egy kompakt terminálba építve, amely a jobb láthatóság érdekében nagyobb fényerővel és jobb kontraszttal rendelkezik. Kompakt mérete ellenére számos önálló információt jelenít meg egyidejűleg, így a gépre vonatkozó adatokat vagy egyéb alkalmazásokat, például videókamera-képet, térképalkalmazást... . Az AEF általi ISOBUS-tanúsítvánnyal rendelkező CCI 800 számos alkalmazást kínál már az alapfelszereltség keretein belül is. Fedezze fel a CCI 800 terminál által a gépe vezérléséhez nyújtott hatékony megoldásokat!
CCI 800 with balers working view

Az Ön előnyei

Minden funkció egy pillantással áttekinthető

A tükröződésmentes, felhasználóbarát képernyőjén egyidejűleg különböző információkat megjelenítő CCI 800 terminál

Minden funkció egy pillantással áttekinthető

A 8” méretű, széles kijelzőjével a CCI 800 optimális méretet biztosít egy alkalmazás figyelemmel kíséréséhez. További alkalmazások is bevonhatók a kijelző látóterébe anélkül, hogy eltakarnák a fő alkalmazást. Rendkívül felhasználóbarát, és a tükröződésmentes képernyő kiválóan látható, még rávetülő napfényben is. A CCI 800 interfész MultiTouch funkcionalitással rendelkezik, amely szem előtt tartja a különféle alkalmazások közötti átjárhatóságot. A különféle intuitív ujjmozdulatok, mint a „húzás és ejtés” valamint az „ujjszéttolással zoomolás” egyszerű és gyors navigálási lehetőséget tesz lehetővé a különböző menükben, képernyőkön és alkalmazásokban, hasonlóan ahhoz az élményhez, amit okostelefonja vagy táblagépe nyújt.

Közvetlen videó hozzáférés

Felügyelje munkaműveleteit anélkül, hogy elhagyná a traktorfülkét! ISOBUS-os munkagépe folyamatos felügyeletéhez egyszerűen csatlakoztassa a kamerát az ISOBUS CCI 800 terminálhoz. Ily módon egyszerűen tudja szemmel tartani a gép működését, és egyidejűleg meg tudja jeleníteni a fő működési információkat is.
Bálacsomagolás valós idejű videóját játszó CCI 800 terminál

Használja ki a tökéletes GPS kompatibilitás előnyeit

Jelenítse meg nyomvonaljelző vonalait CCI 800 terminálján a CCI Tramline Control művelőút-kezelési funkció segítségével.

Használja ki a tökéletes GPS kompatibilitás előnyeit

Az olyan, GPS-alapú alkalmazásokkal, mint például a Section Control szakaszvezérlés, a Rate Control kijuttatásimennyiség-szabályozás, valamint a Parallel Tracking és Tramline Control párhuzamvezetési és művelőút-kezelési rendszerek, az új CCI 800 új etalont teremt a modern ISOBUS-os gépek alkalmazásának terén. A CCI.Command Parallel Tracking alkalmazás az Ön párhuzamvezetési segédje. A Tramline Control alkalmazással a művelőút-kialakítás GPS-jel alapján történik, precízebb művelőútkijelölést biztosítva.

Nagyobb precizitásra van szüksége?

A CCI 800 ISOBUS terminálhoz opcióként elérhető CCI.Command Section Control szakaszvezérlési alkalmazással 254 szakasz GPS-jel alapján történő vezérlése válik lehetővé. A CCI.Task Control feladatkezelő alkalmazás a fajlagos kijuttatási mennyiség modulációját kezeli SHP vagy ISOXML formátumú kijuttatási térkép alapján, legyen szó vetésről, műtrágyázásról vagy permetezésről. A Rate Control kijuttatásimennyiség-szabályozás akár 32 különböző kijuttatási mennyiséget is képes kezelni egyazon gépen (például egy precíziós vetőgépen). Multi-Channel funkció: a CCI.Task Control feladatvezérlő részeként akár 4 kijuttatási térkép egyidejű kezelésére is képes. Ideális eszköz a vetőmag és a műtrágya egyidejű, vetés közbeni kijuttatására. A CCI 800 terminál alapfelszereltségben kompatibilis a valós idejű kijuttatásimennyiség-modulációt szolgáló N-érzékelőkkel / biomassza-érzékelőkkel.
Széles körű alkalmazáskínálatának köszönhetően a CCI 800 elektronikus terminál minden feladat végrehajtását precizitással teszi lehetővé. A CCI 800 terminál különböző szolgáltatók kijuttatási térképeivel teszteltük, hogy garantálni tudjuk a többirányú kompatibilitást.

Az adatcsere soha nem volt még ilyen egyszerű

A CCI 800 terminállal, a KUHN Easytransferrel és az Agrirouter platformmal adatai átvitele és kezelése sohasem volt még egyszerűbb és gyorsabb.

Az adatcsere soha nem volt még ilyen egyszerű

A CCI.Task Control feladatkezelő funkció használatával az adatcsere egyszerűbbé vált. A CCI 800 terminál mellett elfelejtheti az USB-meghajtókat: kijuttatási térképeinek KUHN EasyTransferen keresztül történő átviteléhez csatlakoztassa CCI terminálját az Agrirouterhez. Az Agrirouter egy univerzális adatcsereplatform gazdálkodók és gépimunka-szolgáltatók részére. Ez a platform egyszerűsíti az adat- és információcserét, ezáltal – az adatkezelésre fordított időmennyiség csökkentésével – javítja tevékenysége profitabilitását.

CCI-alkalmazások széles kínálata az alapfelszereltségben

  • A CCI.TECU lehetővé teszi alapvető traktorinformációk, így például menetsebesség, TLT-fordulatszám vagy függesztőmű-helyzet átvitelét;
  • A CCI.Control az Ön feladatvezérlőjeként rögzít minden ISOBUS-os munkagép által végzett műveletet;
  • A CCI.Convert az ISOBUS-kompatibilis biomassza-érzékelők felhasználásával lehetővé teszi a fajlagos kijuttatási mennyiség pillanatnyi állítását a táblán lévő növények tápanyagellátottságának függvényében;
  • A CCI.Cam egy kamera csatlakoztatásával közvetlenül jeleníti meg a képeket a CCI 800 terminálon;
  • A CCI.Help rendszer innovatív módon segítséget nyújt szükség esetén. A különféle alkalmazásokra illetve azok funkcionalitására vonatkozó információk bármikor hozzáférhetők. Még a beállítások magyarázata is megtalálható, képekkel és videókkal kiegészítve!
A CCI 800 ISOBUS terminál CCI alkalmazások széles körét tartalmazza már alapfelszereltségben.

Felszereltség

CCI 800 with Venta pneumatic seeders working view

Média

CCI 800 & Joystick CCI A3