CCI A3 sziluett

Vezérelje gépét másként

Forradalmian új és egyszerűen használható! A CCI A3 ISOBUS joystick használatát ez az érzet hatja át.

Értékesítő keresés

A CCI A3 ISOBUS joysticknek köszönhetően a gépe működését a közvetlenül a joystick-vezérlőn elhelyezkedő érintőképernyőn követheti nyomon. Ily módon a megfelelő funkciót mindig a megfelelő időben tudja működtetni. Az AEF által kiállított ISOBUS AUX-N tanúsítvánnyal rendelkező CCI A3 minden AUX-N tanúsítvánnyal rendelkező ISOBUS géppel kompatibilis. Az érintőképernyő rendkívül intuitív kezelést tesz lehetővé. A színes érintőképernyővel ISOBUS-os gépe minden funkcióját nyomon követheti a biztonságos munkavégzés érdekében. A különböző típusú munkagépek és a számos vezérlőfunkció kiszolgálására 3 egyszerűen cserélhető osztórács áll rendelkezésre 8, 9 vagy 10 billentyűt alakítva ki, 3 különböző szinten. Ez összesen 24, 27 vagy 30 programozható funkciót jelent.
CCI A3 a CCI 1200 terminállal

Az Ön előnyei

Forradalmian egyszerű használat

Konfigurálja egyszerűen CCI A3 színes érintőképernyős joystick vezérlőjét ISOBUS-terminálja, ISOBUS-konzolja vagy ISOBUS-monitorja segítségével.

Forradalmian egyszerű használat

Élvezze a forradalmian egyszerű használatot az érintőképernyővel és a rezgő visszajelzésekkel. Ahelyett, hogy F3 vagy F5 billentyűket kellene keresgélni, és emlékezetből felidézni hogy mit is kódol, a működtetni kívánt funkció most már közvetlenül elérhető. Az egyes funkciókat elválasztó rácsnak köszönhetően mindig a megfelelő gombot fogja megnyomni. A dolgok megkönnyítése érdekében CCI A3 joystick vezérlőjét gyorsan és egyszerűen konfigurálhatja az ISOBUS terminálján keresztül, és munkagépe funkcióit tetszés szerint hozzárendelheti a joystick gombjaihoz.

Válassza ki a tökéletes elrendezést

A nagyobb kényelem és a több funkció érdekében a gombelválasztó rács az innovatív ISOBUS CCI A3 joystick vezérlőn másodpercek alatt kicserélhető.

Válassza ki a tökéletes elrendezést

Alapfelszereltségben a három cserélhető gombelválasztó ráccsal 8, 9 vagy 10 funkciós érintőképernyő áll rendelkezésre. A további kényelem érdekében a joystick állítható magasságú kartámasszal is kiegészíthető. A joystick hátsó részén lévő funkcióválasztó gombbal 3 szint között lehet váltogatni, amivel akár 30 testre szabható funkciógomb is használható.

Tökéletes kompatibilitás minden alkalmazáshoz

A nagyobb kényelem érdekében erősítse fel innovatív CCI A3 ISOBUS joystick vezérlőjét a kartámaszhoz közel.

Tökéletes kompatibilitás minden alkalmazáshoz

A CCI A3 AEF általi ISOBUS AUX-N tanúsítvánnyal rendelkezik, ezért minden, AUX-N-tanúsítványú ISOBUS géppel kompatibilis. Nem minden AUX-N gép képes átvinni szimbólumokat a CCI A3-ra, így ezekben az esetekben a billentyűk F1–F10 jelöléssel rendelkeznek. A funkciók közvetlenül láthatók az ISOBUS terminálon. A kompakt kivitelnek köszönhetően a CCI A3 joystick egyszerűen beépíthető a kartámasz mellé, kényelmes használatot biztosítva. A CCI A3 a fülkében lévő 9-pólusú ISOBUS aljzatba csatlakoztatható.
CCI A3 with CCI 800

Média