KUHN CCI Connect Lite és KUHN CCI Connect Pro csomagok

Fogadja adatait közvetlenül CCI 800 vagy CCI 1200 típusú, fülkében elhelyezett terminálján.

Használja ki a lehető legjobban ISOBUS terminálját a KUHN CCI Connect Lite és Pro csomagokkal.

Csatlakoztassa CCI 800 vagy CCI 1200 típusú ISOBUS terminálját az internethez, hogy kihasználhassa a KUHN CCI Connect Lite és KUHN CCI Connect Pro csomagok által nyújtott előnyöket. Minimalizálni tudja az állásidőket, támogatni tudja a gépkezelőket, és távoli adatátvitelt tud megvalósítani, folyamatos munkavégzés érdekében.

Értékesítő keresés

Szeretné optimalizálni időráfordítását? A kevesebb problémával járó, folyamatos munkavégzés érdekében csatlakoztassa CCI 800 vagy CCI 1200 típusú ISOBUS terminálját az internethez, amivel állásidő-csökkentés, kezelőtámogatás vagy a távoli adatátvitel érhető el. Fedezze fel a CCI Remote View, Online CCI Update, KUHN EasyTransfer és Agrirouter szolgáltatásokat. Minden CCI 800 és CCI 1200 típusú ISOBUS terminál alapfelszereltségben tartalmazza a KUHN CCI Connect Lite csomagot. A távoli adatátvitel igénybe vételéhez rendelje meg a KUHN CCI Connect Pro csomagot.
Remote View: Jelenítse meg ISOBUS terminálja képernyőjének képét a számítógépén, okostelefonján vagy táblagépén!

Az Ön előnyei

Remote View: Jelenítse meg terminálja képernyőjének képét

Remote View: jelenítse meg terminálkijelzőjét a számítógépén, okostelefonján vagy táblagépén!

Jelenítse meg terminálja képernyőképét a számítógépén, okostelefonján vagy táblagépén!

Ideális megoldás munka előrehaladásának távoli felügyeletére, kezelő támogatására vagy oktatására személyes jelenlét nélkül. A Remote View a MyKUHN fiókján keresztül érhető el a számítógépéről, okostelefonjáról vagy táblagépéről. Ön úgy kapja meg CCI 800 vagy CCI 1200 ISOBUS terminálja valós idejű képernyőképét, mintha a terminál Ön előtt lenne!

Online CCI Update: egy terminál, amely mindig naprakész

ISOBUS CCI terminálja megjelenít egy értesítést, amikor egy új szoftververzió válik elérhetővé. Ennek a frissítésnek a telepítésével Ön élvezheti a terminálját érintő legújabb fejlesztések és javítások előnyeit!
CCI 1200 terminál online CCI Update frissítési figyelmeztetéssel

A kijuttatási térképei a terminálja képernyőjén

KUHN EasyTransfer: találja meg modulációs térképeit a terminálján egyetlen kattintással!

Találja meg modulációs térképeit a terminálján, egyetlen kattintással!

A MyKUHN felületen rendelkezésre álló KUHN EasyTransfer Agrirouter adatcsere-platformjának segítségével távoli adatátvitellel kezelheti dokumentumait (feladatokat, megbízásokat, modulációs térképeket). Erre az eszközre van szüksége, ha időt szeretne megtakarítani, és egyszerűsíteni szeretné a feladatait! Iktassa elküldendő mappáját a KUHN EasyTransferben, majd kattintson a „Send” (Küldés) gombra, és a címzettek – bárhol is tartózkodjanak – közvetlenül saját termináljukon kaphatják meg a dokumentumokat. Például az irodájából elküldheti a kijuttatási mennyiség modulációs térképet (SHAPE vagy ISOXML formátumban) a munkát a szántóföldön végző gép vezérlő termináljára. Amint a kezelő végzett a munkával, egyetlen kattintással visszajuttathatja a fájlt a terminálról az irodába.

Vigye át térképeit ZIP-formátumban

Ha modulációs térképeit SHP vagy ISOXML formátumban kapja meg vagy hozza létre, akkor ZIP-formátumban tömörítheti azokat, és úgy küldheti át közvetlenül a terminálra. A használata nagyon egyszerű. A feladat végeztével egyszerűen küldje vissza a KUHN EasyTransferbe, és használja a gazdaságirányítási szoftverében.
Használja ki a KUHN EasyTransfer előnyeit az adatátvitelben!

Használat előtti áttekintés

Feladat, modulációs térkép vagy táblahatártérkép átküldése előtt az előnézet funkció egy végső ellenőrzést tesz lehetővé, betekintést engedve az érintett táblák nézetébe.
Mielőtt végrehajtaná az adatátvitelt, tekintse meg az elküldésre váló adatokat az ISOBUS terminálján.

Agrirouter platformhoz kapcsolódva

A KUHN EasyTransfer egy rendkívül egyszerű eszköz az adatainak közvetlenül a termináljára történő átvitelére az Agrirouter platformon keresztül.Az átviteli szabályok és a címzettek az Agrirouter platform beállításaiban tárolódnak. Az Agrirouter tiszteletben tartja az adatvédelmi szempontokat.
Az Agrirouter platformhoz kapcsolódva

Agrirouter-kompatibilis CCI 800 és 1200 ISOBUS terminálok

Agrirouter adatcsere-platform, CCI 800 és CCI 1200 ISOBUS terminálok

A CCI 800 és CCI 1200 ISOBUS terminálok Agrirouter-készek.

A CCI 800 és CCI 1200 ISOBUS terminálok alapfelszereltségben kompatibilisek az Agrirouter adatcsere-platformmal. Az Agrirouter gondoskodik adatai, fájljai, modulációs térképei egyik helyről a másikra történő biztonságos átviteléről. Amint a gépe, a termináljai és szoftvere csatlakozik az Agrirouterrel, a közöttük lévő kapcsolat megvalósul, és az eszközök kommunikálni tudnak egymással!

Felszereltség

Remote View: Jelenítse meg ISOBUS terminálja képernyőjének képét a számítógépén, okostelefonján vagy táblagépén!

Média