KUHN CCI Connect Lite és KUHN CCI Connect Pro csomagok

KUHN products visual

Férjen hozzá új funkciókhoz a KUHN CCI Connect Lite és KUHN CCI Connect Pro csomagokkal

Csatlakoztassa CCI 800 vagy CCI 1200 ISOBUS terminálját az internetre, vegye hasznát a rendelkezésre álló új funkcióknak az állásidő csökkentésére, saját maga vagy kezelője információs támogatására, vagy távoli adatküldésre a folyamatos munkafelügyelet biztosítása érdekében.

Értékesítő keresés

Szeretné optimalizálni időráfordítását? CCI 800 vagy CCI 1200 ISOBUS termináljának internetre történő csatlakoztatásával Ön új funkciókat vehet igénybe az állásidő csökkentésére, saját maga vagy kezelője információs támogatására, vagy távoli adatküldésre a folyamatos munkafelügyelet biztosítása érdekében. Fedezze fel a Remote View, KUHN EasyTransfer, Agrirouter and Online CCI Update funkciókat...
KUHN products visual

Az Ön előnyei

Remote View: Jelenítse meg terminálja képernyőjének képét

Jelenítse meg terminálja képernyőképét a számítógépén, okostelefonján vagy táblagépén!

Ideális megoldás munka előrehaladásának távoli felügyeletére, kezelő támogatására vagy oktatására személyes jelenlét nélkül. A Remote View a MyKUHN fiókján keresztül érhető el a számítógépéről, okostelefonjáról vagy táblagépéről. Ön úgy kapja meg CCI 800 vagy CCI 1200 ISOBUS terminálja valós idejű képernyőképét, mintha a terminál Ön előtt lenne!

Online CCI Update: egy terminál, amely mindig naprakész

ISOBUS CCI terminálja megjelenít egy értesítést, amikor egy új szoftververzió válik elérhetővé. Ennek a frissítésnek a telepítésével Ön élvezheti a terminálját érintő legújabb fejlesztések és javítások előnyeit!

A kijuttatási térképei a terminálja képernyőjén

Találja meg modulációs térképeit a terminálján, egyetlen kattintással!

A MyKUHN felületen rendelkezésre álló KUHN EasyTransfer Agrirouter adatcsere-platformjának segítségével távoli adatátvitellel kezelheti dokumentumait (feladatokat, megbízásokat, modulációs térképeket). Erre az eszközre van szüksége, ha időt szeretne megtakarítani, és egyszerűsíteni szeretné a feladatait! Iktassa elküldendő mappáját a KUHN EasyTransferben, majd kattintson a „Send” (Küldés) gombra, és a címzettek – bárhol is tartózkodjanak – közvetlenül saját termináljukon kaphatják meg a dokumentumokat. Például az irodájából elküldheti a kijuttatási mennyiség modulációs térképet (SHAPE vagy ISOXML formátumban) a munkát a szántóföldön végző gép vezérlő termináljára. Amint a kezelő végzett a munkával, egyetlen kattintással visszajuttathatja a fájlt a terminálról az irodába.

Vigye át térképeit ZIP-formátumban

Ha modulációs térképeit SHP vagy ISOXML formátumban kapja meg vagy hozza létre, akkor ZIP-formátumban tömörítheti azokat, és úgy küldheti át közvetlenül a terminálra. A használata nagyon egyszerű. A feladat végeztével egyszerűen küldje vissza a KUHN EasyTransferbe, és használja a gazdaságirányítási szoftverében.

Használat előtti áttekintés

Feladat, modulációs térkép vagy táblahatártérkép átküldése előtt az előnézet funkció egy végső ellenőrzést tesz lehetővé, betekintést engedve az érintett táblák nézetébe.

Agrirouter platformhoz kapcsolódva

A KUHN EasyTransfer egy rendkívül egyszerű eszköz az adatainak közvetlenül a termináljára történő átvitelére az Agrirouter platformon keresztül.Az átviteli szabályok és a címzettek az Agrirouter platform beállításaiban tárolódnak. Az Agrirouter tiszteletben tartja az adatvédelmi szempontokat.

Agrirouter-kompatibilis CCI 800 és 1200 ISOBUS terminálok

A CCI 800 és CCI 1200 ISOBUS terminálok Agrirouter-készek.

A CCI 800 és CCI 1200 ISOBUS terminálok alapfelszereltségben kompatibilisek az Agrirouter adatcsere-platformmal. Az Agrirouter gondoskodik adatai, fájljai, modulációs térképei egyik helyről a másikra történő biztonságos átviteléről. Amint a gépe, a termináljai és szoftvere csatlakozik az Agrirouterrel, a közöttük lévő kapcsolat megvalósul, és az eszközök kommunikálni tudnak egymással!

Felszereltség

KUHN products visual

Média