KUHN CCI Connect Lite és KUHN CCI Connect Pro csomagok

KUHN products visual

Használja ki a lehető legjobban ISOBUS terminálját a KUHN CCI Connect Lite és Pro csomagokkal.

Csatlakoztassa CCI 800 vagy CCI 1200 típusú ISOBUS terminálját az internethez, hogy kihasználhassa a KUHN CCI Connect Lite és KUHN CCI Connect Pro csomagok által nyújtott előnyöket. Minimalizálni tudja az állásidőket, támogatni tudja a gépkezelőket, és távoli adatátvitelt tud megvalósítani, folyamatos munkavégzés érdekében.

Értékesítő keresés

Szeretné optimalizálni időráfordítását? A kevesebb problémával járó, folyamatos munkavégzés érdekében csatlakoztassa CCI 800 vagy CCI 1200 típusú ISOBUS terminálját az internethez, amivel állásidő-csökkentés, kezelőtámogatás vagy a távoli adatátvitel érhető el. Fedezze fel a CCI Remote View, Online CCI Update, KUHN EasyTransfer és Agrirouter szolgáltatásokat. Minden CCI 800 és CCI 1200 típusú ISOBUS terminál alapfelszereltségben tartalmazza a KUHN CCI Connect Lite csomagot. A távoli adatátvitel igénybe vételéhez rendelje meg a KUHN CCI Connect Pro csomagot.
Remote View: Jelenítse meg ISOBUS terminálja képernyőjének képét a számítógépén, okostelefonján vagy táblagépén!

Az Ön előnyei

Remote View: Jelenítse meg terminálja képernyőjének képét

Jelenítse meg terminálja képernyőképét a számítógépén, okostelefonján vagy táblagépén!

Ideális megoldás munka előrehaladásának távoli felügyeletére, kezelő támogatására vagy oktatására személyes jelenlét nélkül. A Remote View a MyKUHN fiókján keresztül érhető el a számítógépéről, okostelefonjáról vagy táblagépéről. Ön úgy kapja meg CCI 800 vagy CCI 1200 ISOBUS terminálja valós idejű képernyőképét, mintha a terminál Ön előtt lenne!

Online CCI Update: egy terminál, amely mindig naprakész

ISOBUS CCI terminálja megjelenít egy értesítést, amikor egy új szoftververzió válik elérhetővé. Ennek a frissítésnek a telepítésével Ön élvezheti a terminálját érintő legújabb fejlesztések és javítások előnyeit!

A kijuttatási térképei a terminálja képernyőjén

Találja meg modulációs térképeit a terminálján, egyetlen kattintással!

A MyKUHN felületen rendelkezésre álló KUHN EasyTransfer Agrirouter adatcsere-platformjának segítségével távoli adatátvitellel kezelheti dokumentumait (feladatokat, megbízásokat, modulációs térképeket). Erre az eszközre van szüksége, ha időt szeretne megtakarítani, és egyszerűsíteni szeretné a feladatait! Iktassa elküldendő mappáját a KUHN EasyTransferben, majd kattintson a „Send” (Küldés) gombra, és a címzettek – bárhol is tartózkodjanak – közvetlenül saját termináljukon kaphatják meg a dokumentumokat. Például az irodájából elküldheti a kijuttatási mennyiség modulációs térképet (SHAPE vagy ISOXML formátumban) a munkát a szántóföldön végző gép vezérlő termináljára. Amint a kezelő végzett a munkával, egyetlen kattintással visszajuttathatja a fájlt a terminálról az irodába.

Vigye át térképeit ZIP-formátumban

Ha modulációs térképeit SHP vagy ISOXML formátumban kapja meg vagy hozza létre, akkor ZIP-formátumban tömörítheti azokat, és úgy küldheti át közvetlenül a terminálra. A használata nagyon egyszerű. A feladat végeztével egyszerűen küldje vissza a KUHN EasyTransferbe, és használja a gazdaságirányítási szoftverében.

Használat előtti áttekintés

Feladat, modulációs térkép vagy táblahatártérkép átküldése előtt az előnézet funkció egy végső ellenőrzést tesz lehetővé, betekintést engedve az érintett táblák nézetébe.

Agrirouter platformhoz kapcsolódva

A KUHN EasyTransfer egy rendkívül egyszerű eszköz az adatainak közvetlenül a termináljára történő átvitelére az Agrirouter platformon keresztül.Az átviteli szabályok és a címzettek az Agrirouter platform beállításaiban tárolódnak. Az Agrirouter tiszteletben tartja az adatvédelmi szempontokat.

Agrirouter-kompatibilis CCI 800 és 1200 ISOBUS terminálok

A CCI 800 és CCI 1200 ISOBUS terminálok Agrirouter-készek.

A CCI 800 és CCI 1200 ISOBUS terminálok alapfelszereltségben kompatibilisek az Agrirouter adatcsere-platformmal. Az Agrirouter gondoskodik adatai, fájljai, modulációs térképei egyik helyről a másikra történő biztonságos átviteléről. Amint a gépe, a termináljai és szoftvere csatlakozik az Agrirouterrel, a közöttük lévő kapcsolat megvalósul, és az eszközök kommunikálni tudnak egymással!

Felszereltség

Remote View: Jelenítse meg ISOBUS terminálja képernyőjének képét a számítógépén, okostelefonján vagy táblagépén!

Média