Hírek és események

Fókusz

Agritechnica 2023

KUHN gépújdonságok a hannoveri Agritechnica Kiállításon.

Olvassa el a történetet

Hírek

DURAKARB plough discovery pack
Produits & Services

Bevezető DURAKARB ekealkatrész-csomag

Nehéz talajkörülmények között kell szántania? Megkönnyítheti a munkát, ha az ekéjét az új DURAKARB orrbetétekkel szereli fel, amelyek most egy bevezető csomagban állnak rendelkezésre.

Olvasás
Axis műtrágyaszóró kedvezménnyel
Műtrágyaszórás

KUHN AXIS 30.2 W függesztett műtrágyaszóró őszi kedvezménnyel

Az AXIS függesztett műtrágyaszórót nagy munka teljesítmény és keresztirányú egyenletesség jellemzi. A pontos eloszlás a teljes sebesség tartományban biztosított. A gép QUATRON-A monitorral szerelt, amely opciósan akár külső forrással is összeköthető RS-232-es porton kersztül. Továbbá a sebességszenzor gondoskodik a haladási sebességtől független precíz kijuttatásról. LED világítással szerelt.

Olvasás
LEXIS 3800 vonulás közben
Permetezőgép

LEXIS permetezőgép előrendelés

Jelentős változásokkal néztünk szembe az elmúlt időszakban, környezeti, gazdasági és szabályozói szempontból. Ilyen változás az Európai Unió által elfogadott „Green Deal” és az új Közös Agrár Politika (KAP). Lényeges elemei a műtrágya-felhasználás 20%-kal, növényvédő szerek esetében pedig felhasználásának 50%-os csökkentése. A változásokhoz alkalmazkodni kell, ennek egyik eszköze a precíz, helyspecifikus kijuttatásra való törekvés, precíziós gépek segítségével.

Olvasás
PROLANDER at work
Hírek

Talajművelés csúcsformában KUHN gépekkel!

Az őszi szántóföldi talajmunkák kritikus szerepet játszanak a talaj egészségének és termékenységének megőrzésében, valamint a gazdaságos és hatékony növénytermesztés biztosításában. Az őszi időszakban végzett munkák magukban foglalják a tarlóhántást, tarlóápolást, sekély-közép és mélylazítást, a szántás, illetve a magágyelőkészítést. A magágyelőkészítés kiemelt jelentőséggel bír az őszi talajmunkák során. A megfelelő minőségben és mélységben végzett magágyelőkészítés lehetővé teszi a vetőmagok pontos elhelyezését a talajban, így biztosítva a jó kelési körülményeket és az egyenletes növekedést. Ezenkívül a magágy előkészítése segít csökkenteni a gyomnövények és kártevők kialakulásának esélyét. Az őszi talajmunkák gondos tervezése és megfelelő végrehajtása kulcsfontosságú a fenntartható mezőgazdasági gyakorlat és a terméshozam maximalizálása érdekében. Ezen munkák elvégzéséhez, megbízható és jó gépekre van szükség, ebben lehet segítségére a KUHN márka talajművelő gépkínálata, legyen akár szó forgatásos vagy forgatás nélküli művelésről!

Olvasás
Espro mulcsvetőgép
Hírek

KUHN ESPRO R/RC, a lehető legsokoldalúbb vetőgép.

A minden gazdálkodót érintő szabályozások, a "Green Deal" és az új KAP fontos elemei a műtrágya-felhasználás csökkentése és a helyspecifikus kijuttatásra való átállás. A KUHN ESPRO vetőgép kiválóan illeszkedik az új szabályozási környezethez és az agrárpolitikai elvárásokhoz. Az ESPRO precíziós technológiái lehetővé teszik a pontos, helyspecifikus vetést, illetve elérhetőek vele az előírt műtrágya-felhasználási célok is.

Olvasás
KUHN Maxima Hervica Kft.
Hírek

Szemenkénti vetés, MAXIMÁLIS pontossággal!

Minden szempontból megfelel a precíziós gazdálkodás szempontjainak. A szemenkénti vetőgépek kiválasztása során számos tényezőt figyelembe kell venni, hogy megfelelő döntést tudjunk hozni a beruházást illetően. A növénytermesztés egyik legkritikusabb és legfontosabb művelete a vetés, mivel annak minősége és a kelés nagyban meghatározza a betakarításkori hozamot.

Olvasás
OPTIMER XL at work
Hírek

Tarlóhántás és ápolás a KUHN-nál kéz a kézben jár!

Minden gazdaság számára elérhető a megfelelő méretű és felszereltségű gép. A tarlóhántás és tarlóápolás kulcsfontosságú agrotechnikai műveletek, amelyeknek kiemelt jelentősége van a mechanikai gyomirtásban, a víz megőrzésében, a növényi maradványok aprításában és bekeverésében, valamint a későbbi talajmunkák megkönnyítésében. A fenti műveleteknek fontos szerepe van a megfelelő talajállapot kialakításában is.

Olvasás

Események

Budapest - Hungexpo 2024. január 24 - 27. Show/Expo

AgromashExpo 2023

Szeretettel várjuk partnereinket 2024. január 24 - 27. között az AgromashExpo-ra, ahol a H pavilonban találkozhatnak a KUHN csapatával.

Ugrás az esemény weboldalára
>
Amíg