Hírek és események

Fókusz

Szálastakarmány készítés: szántóföldi gépbemutatók

Szálastakarmány készítés KUHN gépekkel: gépbemutató 2 helyszínen.

Olvassa el a történetet

Hírek

KUHN Magyarország Nyílt Nap 2024
Rendezvények

III.KUHN Nyílt Nap

Ha május, akkor KUHN Nyílt Nap. Nagy népszerűségnek örvendő kecskeméti rendezvényünk 2024-ben is megrendezésre kerül.

Olvasás
Maxima, Lexis akció
Tavaszi kedvezmények

Szuper tavaszi akció

Ébredezik a természet, a tavasz pedig magával hozta a KUHN évszakindító, kedvezményeit. MAXIMA szemenkénti vetőgépek és LEXIS permetezőgép szuper akcióban.

Olvasás
Tavaszi munkák A-tól Z-ig!
Tavaszi munkagépek

Tavaszi munkák A-tól Z-ig!

Mint minden iparágban, így a mezőgazdasági szegmensben is megvannak a meghatározó időszakok. A szántóföldi növénytermesztés során az egyik, ha nem a legeseménydúsabb időszak a tavaszi vetés, és az ahhoz kapcsolódó előkészületek időszaka.

Olvasás
KUHN JCB együttműködés
Hírek

Új KUHN viszonteladói partner

2024 januárjától a Chemical-Seed Kft. a KUHN Magyarország hivatalos viszonteladójává válik. A KUHN Magyarország továbbra is a KUHN Group magyar leányvállalata és gyári képviselete, mostantól azonban a munkagépeket a Chemical-Seed Kft. -n keresztül is megvásárolhatják partnereink.

Olvasás
RM 320
Szárzúzók

Mitől lesz kiemelkedő egy KUHN szárzúzó?

Közhelyesen tűnhet a kijelentés, hogy „az egyetlen dolog, ami állandó, az a változás”, különösen igaz ez, főleg az elmúlt néhány éveben az agráriumra. Rengeteg új kihívással kellett szembenéznie a gazdatársadalomnak. Ennek egyik meghatározó pontja a támogatási rendszer átalakulása, és új lehetséges „pontszerzési” lehetőségek megjelenése. A Közös Agrárpolitikai (KAP) intézkedések között szerepel a választható elemekkel is rendelkező AÖP (AGRO-Ökológia-Program).

Olvasás
DURAKARB plough discovery pack
Produits & Services

Bevezető DURAKARB ekealkatrész-csomag

Nehéz talajkörülmények között kell szántania? Megkönnyítheti a munkát, ha az ekéjét az új DURAKARB orrbetétekkel szereli fel, amelyek most egy bevezető csomagban állnak rendelkezésre.

Olvasás
Axis műtrágyaszóró kedvezménnyel
Műtrágyaszórás

KUHN AXIS 30.2 W függesztett műtrágyaszóró őszi kedvezménnyel

Az AXIS függesztett műtrágyaszórót nagy munka teljesítmény és keresztirányú egyenletesség jellemzi. A pontos eloszlás a teljes sebesség tartományban biztosított. A gép QUATRON-A monitorral szerelt, amely opciósan akár külső forrással is összeköthető RS-232-es porton kersztül. Továbbá a sebességszenzor gondoskodik a haladási sebességtől független precíz kijuttatásról. LED világítással szerelt.

Olvasás
LEXIS 3800 vonulás közben
Permetezőgép

LEXIS permetezőgép előrendelés

Jelentős változásokkal néztünk szembe az elmúlt időszakban, környezeti, gazdasági és szabályozói szempontból. Ilyen változás az Európai Unió által elfogadott „Green Deal” és az új Közös Agrár Politika (KAP). Lényeges elemei a műtrágya-felhasználás 20%-kal, növényvédő szerek esetében pedig felhasználásának 50%-os csökkentése. A változásokhoz alkalmazkodni kell, ennek egyik eszköze a precíz, helyspecifikus kijuttatásra való törekvés, precíziós gépek segítségével.

Olvasás

Események

There is no event

>
Amíg