Karrier

Fejlődjön a KUHN-nal

A mezőgazdaság minden eddiginél nagyobb stratégiai szerepet játszik jövőnk biztosításában. A mezőgazdasági termékek iránti növekvő kereslet a növekvő világnépesség élelmezésének és az alternatív energiaforrások biztosításának szükségességéből ered, a környezet tiszteletben tartása mellett. Úgy véljük, hogy a mezőgazdasági gépesítés jelentős szerepet játszik ebben a kihívásban.

A mezőgazdasági gépgyártás világvezetőjeként a KUHN mindig is keresi a megfelelő jelölteket, akik hozzájárulhatnak vállalatunk jövőbeli növekedéséhez.

Összes lehetőség megtekintése

 

Ma a KUHN piacvezető gépgyártó és világszerte jelen van.

A KUHN világszerte 9 gyárral és 11 leányvállalattal rendelkezik, globálisan elérhető. A KUHN-hoz csatlakozni azt jelenti, hogy egy olyan nemzetközi vállalat tagja lehet, amely elősegíti és támogatja alkalmazottai mobilitását, felelősségteljesen cselekszik és biztonságos környezetet kínál azoknak, akik a részesei.  A KUHN-nál a karrierlehetőségek széles skálája áll rendelkezésre világszerte, különböző ágazatokban.
 

A KUHN folyamatosan új embereket keres.

Weboldalunkon keresztül a világ bármely pontján jelentkezhet. Bármi legyen is a célja, mi segítünk a sikerben.

Tekintse meg a KUHN Group-on belüli álláslehetőségeket.

Az összes lehetőség megtekintése

Foto de grupo de un equipo de KUHN en una feria de maquinaria

Humán erőforrás 

Hiszünk abban, hogy munkatársaink jelentik legfőbb erősségünket, ezért a KUHN humánpolitikája három alappilléren nyugszik. 

  • Elkötelezettség: munkatársaink minősége és elkötelezettsége határozza meg a vállalat teljesítményét. A munkatársak lojalitását különösen a következőkkel nyerjük el:
    • Egyéni felelősség megadása: munkatársainkat önállóságra ösztönözzük.
    • Konstruktív meghallgatás és párbeszéd.
  • Készségek: a vállalaton belüli egyéni és kollektív készségek azok, amelyek a KUHN Group-ot működőképessé és fejlődőképessé teszik.  Minden nap dolgozunk ezen készségek fejlesztésén.
  • Hűség: a KUHN Group-on belüli alacsony fluktuáció tükrözi a munkavállalók vállalathoz való tartozás érzését. Alkalmazottaink a pozitív munkahelyi légkörnek és a vállalat tartósságának köszönhetően bíznak a vállalat jövőjében.
Formación empresarial con varios participantes alrededor de una mesa

Földrajzi mobilitás

A KUHN világszerte jelen van 9 gyártási telephellyel és 11 értékesítési leányvállalattal. A KUHN-hoz való csatlakozás azt jelenti, hogy egy olyan globális vállalat részévé válhat, amely ösztönzi alkalmazottait a földrajzi mobilitásra. Weboldalunkon keresztül bármelyik országban, ahol jelen vagyunk, jelentkezhet állásra. Bármi legyen is a célja, mi segítünk a sikerben.

Képzés

Tudjuk, hogy a mai világban egy vállalat ereje alapvetően az alkalmazottaiból fakad. Ezért a KUHN nagy hangsúlyt fektet a munkavállalók képességeinek fejlesztésére.

A KUHN a megfelelő képzések biztosításával minden egyes alkalmazottat segít a karrierépítésben, a lehetőségeik fejlesztésében és az új készségek elsajátításában.