AXIS függesztett műtrágyaszórók

AXIS gép sziluettje

Páratlan szórási pontosság!

Ismerje meg a 12-50 méteres szórásszélességgel és 1000–4200 literes tartálykapacitással rendelkező AXIS függesztett műtrágyaszórókat.

Értékesítő keresés

Egyedülálló KUHN megoldások gondoskodnak az abszolút szórási pontosságról. A szórás során az EMC (elektronikus tömegáram-szabályozás) változtatja automatikusan a kijuttatási mennyiséget, a jobb és bal oldalon egymástól függetlenül. Ezen kívül a CDA elosztórendszer játszik még kulcsfontosságú szerepet a minden körülmények között biztosított szóráspontosságban. Az ISOBUS-kompatibilis KUHN AXIS műtrágyaszórók kínálatából csúcstechnológiát képviselő szórási megoldások közül válogathat.
Az EMC promóciós megjelenítése. 20 év az AXIS H-MC W műtrágyaszórókkal

Az Ön előnyei

Pontosság csúcstechnológiával

EMC: Az egyes tárcsákon külön működő „tömegmérő” berendezés, a KUHN több mint 20 éves úttörő jelentőségű fejlesztése!

Az egyes tárcsákon külön működő „tömegárammérő” berendezés a KUHN több mint 20 éves úttörő jelentőségű fejlesztése!

Az EMC (elektronikus tömegárammérés) minden időpillanatban, a bal és jobb oldalon egymástól függetlenül állítja a kijuttatási mennyiséget, mint egy „mérlegelő” berendezés. Ez, a KUHN nevéhez fűződő, egyedülálló rendszer gondoskodik arról, hogy minden növény a neki megfelelő műtrágyaadagot kapja meg. A működése egyszerű: a műtrágya tömegáramát mindkét tárcsán méri: eltömődés vagy dugulás esetén az érintett kimeneti nyílás tömegárama azonnal és automatikusan korrekcióra kerül!
Ez a rendszer már több mint 20 éve használatban van a megfelelő fajlagos kijuttatási mennyiség biztosítására.
Érzékelők mérik a hajtási nyomatékot mindkét tárcsánál, minden időpillanatban. A mért értéktől függően a kijuttatási mennyiség automatikusan, és a jobb és bal oldali tárcsán egymástól függetlenül módosul.
Az EMC-vel a jobb és bal oldali fajlagos kijuttatási mennyiség egymástól függetlenül állítható, a lejtők és a vibráció hatását kiküszöbölve. A csökkentett motorfordulatszám miatt az üzemanyag-hatékonyság is javul. Nincs szükség átfolyási tesztre: csak adja meg a kívánt fajlagos kijuttatási mennyiséget, és kezdje el a szórást. A kijuttatási mennyiség beállítási lehetősége 20–500 kg/perc között változtatható, így a GPS-jel alapú jobb és bal oldali kijuttatásimennyiség-változtatás nagy pontossággal megvalósítható.

A W tömegmérési rendszer: „folyamatos” állítás

A klasszikus tömegmérési rendszerrel felszerelt AXIS 20.2 W, AXIS 30.2 W és AXIS 40.2 W típusok 12–42 m munkaszélességgel rendelkeznek.
A QUANTRON A elektronikus terminálhoz kapcsolódó két mérőcella automatikus kijuttatásimennyiség-állítást tesz lehetővé a szórás során. A terminál minden időpillanatban figyeli a kijuttatási mennyiséget, és mielőtt módosítana rajta, ellenőrzi, hogy az megfelel-e a beállítottnak. Ez kivételes precizitást és felhasználói kényelmet biztosít.
A tömegmérési rendszer eredeti, szabadalmaztatott kialakítása egy erős kapcsolókeretből és két, egyenként 10 tonnás méréshatárral rendelkező, a kapcsolókeretre szerelt mérlegcellából valamint egy, a gépvázzal kapcsolatot teremtő összekötő rúdból állt. A két mérlegcella nagy pontosságot garantál, még lejtős területen is. Két kapcsolószerkezet-magasságnak köszönhetően kései szórásra is lehetőség van. A kapcsolókeret a TLT miatt nagy magasságú.
Csak adja meg a fajlagos kijuttatási mennyiséget, a munkaszélességet és az ejtési pontot (géptől függően), és a csatlakoztatott rendszer folyamatosan felügyeli a kijuttatási mennyiséget a szórás alatt, és automatikusan korrigálja a kimeneti nyílások helyzetét, ha hiba történik.

QUANTRON A vezérlőegység a szórás közbeni, folyamatos kijuttatásimennyiség-állítás szolgálatában

A páratlan CDA oldalirányú elosztórendszer!

Az egyedülálló CDA rendszer (koaxiális elosztási beállítás) optimális oldalirányú eloszlást biztosít. A műtrágya ejtéspontjának módosítása gyors alkalmazkodást tesz lehetővé a különféle műtrágyákhoz és szórásszélességekhez. Az adagolónyílások speciális kialakítása többirányú ellátást biztosít a röpítőlapátokhoz, ami folyamatos műtrágyaáramlást és egyenletes szórást biztosít. A CDA rendszerrel az eloszlási mintázat szabályos és precíz. A fajlagos kijuttatási mennyiség vagy a haladási sebesség megváltoztatásával a műtrágya szórási eloszlása nem változik. A rendkívül lassú mozgású boltozódásgátló a röpítőtárcsára kerülő műtrágya ráfolyási sebességét szabályozza, és javítja az anyagáramlást. Mindössze 17 ford./perc fordulatszámmal forog, 360°-ban, így kíméletes a granulátumhoz. Annak érdekében, hogy a műtrágya egy pontosan a meghatározott ponton érjen a tárcsára, egy ejtőcső vezeti a műtrágyafolyamot, amíg el nem kapja a szemcséket a tárcsalapát. Az AIRFIN terelők csökkentik forgó tárcsák által keltett turbulenciát, ezáltal egyenletes műtrágya-adagolást biztosítanak.
Az CDA-rendszer (koaxiális eloszlási beállítás) optimális oldalirányú műtrágyaeloszlást biztosít.

Tökéletesen egyöntetű szórás még a táblasarkokban és nagy sebességű munkavégzésnél is.

VARISPREAD PRO: Folyamatos Section Control szakaszvezérlés nagy sebességnél, méterenként egy szakasz kezelésével a SpeedServo segítségével

VARISPREAD PRO:  A Section Control szakaszvezérlés nagyon nagy sebességen, SpeedServo-val

A SpeedServo egy új vezérlőrendszer, amely két elektromos motorból áll, amelyek 2,5-szer gyorsabban működnek, mint egy hagyományos munkahenger. Módosítja az ejtéspontokat és a szórási területet a tábla alakjához igazítja. Az átfedések kezelése javult, és a még nagy sebességű munkavégzésnél is a megfelelő fajlagos kijuttatási mennyiség kerül a tábla minden pontjára.
A VARISPREAD PRO az AXIS 40.2 és 50.2 típusokon áll rendelkezésre, mechanikus vagy hidraulikus hajtással.

VARISPREAD 8: Vessen véget táblaszögletek túlszórásának!

A VARISPREAD 8 az alapfelszereltség része manuális, vagy automatikus, GPS-vezérelt változatban, a táblák bizonyos helyein történő túladagolás megelőzésére. A VARISPREAD 8 által nyújtott szakaszvezérlés összesen 8, oldalanként 4-4 szakaszt képes kezelni, és az adagolónyílások fokozatos szűkítésével igyekszik elkerülni a túladagolást. Az AXIS típusok Q, W, M-EMC (W) változatai esetében áll rendelkezésre.
VARISPREAD 8

OPTIPOINT

A forgókon a legtöbb kezelő mindig ugyanakkor állítja el és indítja el a szórást, holott a különféle műtrágyák más és más ballisztikai jellemzőkkel rendelkeznek. Az OPTIPOINT a műtrágya típusától és a menetsebességtől függően automatikusan meghatározza az adagolónyílások nyitásának és zárásának optimális időpontját. Ez pontosabb munkavégzést eredményez GPS-vezérlés alkalmazása esetén.
OPTIPOINT GPS által optimalizált adagolónyílás-zárás és -nyitás a forgókon

Használja fel a leginnovatívabb technológiákat

AEF-tanúsítványú ISOBUS embléma

ISOBUS-kompatibilis AXIS műtrágyaszórók

Az alábbi műtrágyaszóró-típusok alapfelszereltségben rendelkeznek ISOBUS-technológiával:
  • AXIS 20.2 M-EMC (W)

  • AXIS 40.2 M-EMC-(W)

AXIS 40.2 H-EMC-(W)
  • AXIS 50.2 M-EMC-(W)

  • AXIS 50.2 H-EMC-(W)
Az AXIS műtrágyaszórók AEF-tanúsítvánnyal (AEF: Mezőgépipari Elektronikai Alapítvány) rendelkeznek és kompatibilisek az ISOBUS terminálokkal.
Ezek a típusok nem-ISOBUS változatban is rendelkezésre állnak.

Hidraulikus vagy mechanikus tárcsahajtás

A hidraulikus tárcsahajtás (H-EMC) független a motor fordulatszámától. Állandó szinten tartja a tárcsa fordulatszámát és az ezzel összefüggő munkaszélességet. A tárcsák motor- és TLT-fordulatszámtól független hajtásáról a traktor hidraulikarendszere gondoskodik, amelynek mindössze 45 l/perc-es olajszállítással kell rendelkeznie 180 bar nyomáson. A szórási szélesség állandó marad, és finoman módosítható a tábla meghatározott helyein. Alacsony motorfordulatszámon is végezhető a szórás, és ezáltal csökkenthető az üzemanyag-fogyasztás. A boltozódásgátló nem károsítja a műtrágyát, mivel azonnal leáll, amint az adagolónyílások lezárnak. A nagy kapacitású mérőcellák is folyamatosan tájékoztatják a kezelőt arról, hogy mennyi műtrágya maradt még a tartályban.
A mechanikus hajtású típusokon (M-EMC vagy W) a röpítőtárcsák meghajtása TLT-vel történik (540 ford./perc). A karbantartási igény csökkentése érdekében minden hajtótengely és szöghajtómű olajfürdőben fut. Ezeket erős vázszerkezet védi a por, a szennyeződések, a nedvesség és a mechanikai behatások ellen. Ezek a típusok saját túlterhelés elleni védelemmel is rendelkeznek, amely a teljes védelmet biztosít hajtóegység számára, beleértve a boltozódásgátlókat is.
Az AXIS H-EMC műtrágyaszóró repítőtárcsáit hajtó hidromotor

AXIS 50.2 műtrágyaszóró munkavégzés közben búzatáblában

Specifikációk

Műszaki jellemzők
 
Munkaszélesség (m)
Alap / maximális kapacitás (l)
Max. hasznos terhelés (kg)
Töltési magas (cm) - Vízszintesen a talajon
Tartályszélesség (m)
Feltöltési szélesség (m)
Nagy átfolyási sebesség (kg/min vagy kg/sec)
Anyagáram-szabályozás
Munkaszélesség és szóráskép-beállítás
Ejtéspont-szabályozás / munkaszélesség-állítás
Állítóberendezés
A beállítások átvitele a gépre
Boltozódásgátló
Kiadagolónyílás-szabályozás
Fajlagos kijuttatási mennyiség beállítása
ISOBUS
Vezérlőegység
Független bal/jobb moduláció GPS alapján
DPAE( elektronikus, menetsebesség-arányos kijuttatásimennyiség-szabályozás)
Sebességérzékelő-kábel 7-pólusú csatlakozó aljzata ISO 11786
OPTIPOINT
Szakaszvezérlés (manuális vagy GPS-által)
Mérlegelőkeret
Táblahatárszórás
Fél szélességű lezárás
Gyorsrögzítésű tárcsák
Sárvédő
Kapcsolószerkezet
Hajtómű (ford./perc)
Az alapgéphez szükséges hidraulikus felszereltség
Szükséges átfolyás és hidraulikus nyomás
Hozzávetőleges tömeg (kg)
AXIS 30.2 Q V8 AXIS 30.2 W V8 AXIS 40.2 W V8 AXIS 40.2 M-EMC ISOBUS VS PRO AXIS 40.2 M-EMC W ISOBUS VS PRO AXIS 40.2 M-EMC V8 AXIS 40.2 M-EMC-W V8 AXIS 40.2 H-EMC W ISOBUS VS PRO AXIS 40.2 H-EMC ISOBUS VS PRO
12-42 (a tárcsáktól és a kijuttatandó terméktől függően) 12-42 (a tárcsáktól és a kijuttatandó terméktől függően) 12-42 (a tárcsáktól és a kijuttatandó terméktől függően) 12-42 (a tárcsáktól és a kijuttatandó terméktől függően) 12-42 (a tárcsáktól és a kijuttatandó terméktől függően) 12-42 (a tárcsáktól és a kijuttatandó terméktől függően) 12-42 (a tárcsáktól és a kijuttatandó terméktől függően) 12-42 (a tárcsáktól és a kijuttatandó terméktől függően) 12-42 (a tárcsáktól és a kijuttatandó terméktől függően)
1400 / 3200 1400 / 3200 1400 / 3200 1400 / 3200 1400 / 3200 1400 / 3200 1400 / 3200 1400 / 3200 1400 / 3200
3200 3200 3200 3200 3200 3200 3200 3200 3200
106 106 106 106 106 106 106 106 106
2,40 vagy 2,80 a toldattól függően 2,40 vagy 2,80 a toldattól függően 2,40 vagy 2,80 a toldattól függően 2,40 vagy 2,80 a toldattól függően 2,40 vagy 2,80 a toldattól függően 2,40 vagy 2,80 a toldattól függően 2,40 vagy 2,80 a toldattól függően 2,40 vagy 2,80 a toldattól függően 2,40 vagy 2,80 a toldattól függően
2,30 vagy 2,70 - a toldattól függően 2,30 vagy 2,70 - a toldattól függően 2,30 vagy 2,70 - a toldattól függően 2,30 vagy 2,70 - a toldattól függően 2,30 vagy 2,70 - a toldattól függően 2,30 vagy 2,70 - a toldattól függően 2,30 vagy 2,70 - a toldattól függően 2,30 vagy 2,70 - a toldattól függően 2,30 vagy 2,70 - a toldattól függően
500 vagy 8,33 500 vagy 8,33 500 vagy 8,33 500 vagy 8,33 500 vagy 8,33 500 vagy 8,33 500 vagy 8,33 500 vagy 8,33 500 vagy 8,33
A QUANTRON A támogatásával
A tárcsára ejtési pont manuális módosítása A tárcsára ejtési pont manuális módosítása A tárcsára ejtési pont manuális módosítása A tárcsára ejtési pont állítása a traktor fülkéjéből A tárcsára ejtési pont állítása a traktor fülkéjéből A tárcsára ejtési pont manuális módosítása A tárcsára ejtési pont manuális módosítása A tárcsára ejtési pont + tárcsa fordulatszám állítása a traktor fülkéjéből A tárcsára ejtési pont + tárcsa fordulatszám állítása a traktor fülkéjéből
Manuális Manuális Manuális SpeedServo: motorok nagy fordulatszámú hajtással SpeedServo: motorok nagy fordulatszámú hajtással Manuális Manuális SpeedServo: motorok nagy fordulatszámú hajtással SpeedServo: motorok nagy fordulatszámú hajtással
Műtrágya azonosító segédlet ##ÚJ SOR## A szórási táblázatok elérhetőek a www.kuhn.com „Szolgáltatások” menüpontjában vagy a Spreadset mobilalkalmazásban A szórási táblázatok elérhetőek a www.kuhn.com „Szolgáltatások” menüpontjában vagy a Spreadset mobilalkalmazásban A szórási táblázatok elérhetőek a www.kuhn.com „Szolgáltatások” menüpontjában vagy a Spreadset mobilalkalmazásban Műtrágya azonosító segédlet ##ÚJ SOR## A szórási táblázatok elérhetőek a www.kuhn.com „Szolgáltatások” menüpontjában vagy a Spreadset mobilalkalmazásban Műtrágya azonosító segédlet ##ÚJ SOR## A szórási táblázatok elérhetőek a www.kuhn.com „Szolgáltatások” menüpontjában vagy a Spreadset mobilalkalmazásban Műtrágya azonosító segédlet ##ÚJ SOR## A szórási táblázatok elérhetőek a www.kuhn.com „Szolgáltatások” menüpontjában vagy a Spreadset mobilalkalmazásban Műtrágya azonosító segédlet ##ÚJ SOR## A szórási táblázatok elérhetőek a www.kuhn.com „Szolgáltatások” menüpontjában vagy a Spreadset mobilalkalmazásban Műtrágya azonosító segédlet ##ÚJ SOR## A szórási táblázatok elérhetőek a www.kuhn.com „Szolgáltatások” menüpontjában vagy a Spreadset mobilalkalmazásban Műtrágya azonosító segédlet ##ÚJ SOR## A szórási táblázatok elérhetőek a www.kuhn.com „Szolgáltatások” menüpontjában vagy a Spreadset mobilalkalmazásban
A Spreadset mobilalkalmazásból + a Wifi modultól (opcióként) ##ÚJ SOR## A mérlegelőkerettel: a tartályban maradó mennyiség megjelenítése az okostelefonon, feltöltéskor A Spreadset mobilalkalmazásból + a Wifi modultól (opcióként) ##ÚJ SOR## A mérlegelőkerettel: a tartályban maradó mennyiség megjelenítése az okostelefonon, feltöltéskor A Spreadset mobilalkalmazásból + a Wifi modultól (opcióként) ##ÚJ SOR## A mérlegelőkerettel: a tartályban maradó mennyiség megjelenítése az okostelefonon, feltöltéskor A Spreadset mobilalkalmazásból + a Wifi modultól (opcióként) ##ÚJ SOR## A mérlegelőkerettel: a tartályban maradó mennyiség megjelenítése az okostelefonon, feltöltéskor A Spreadset mobilalkalmazásból + a Wifi modultól (opcióként) ##ÚJ SOR## A mérlegelőkerettel: a tartályban maradó mennyiség megjelenítése az okostelefonon, feltöltéskor A Spreadset mobilalkalmazásból + a Wifi modultól (opcióként) ##ÚJ SOR## A mérlegelőkerettel: a tartályban maradó mennyiség megjelenítése az okostelefonon, feltöltéskor A Spreadset mobilalkalmazásból + a Wifi modultól (opcióként) ##ÚJ SOR## A mérlegelőkerettel: a tartályban maradó mennyiség megjelenítése az okostelefonon, feltöltéskor A Spreadset mobilalkalmazásból + a Wifi modultól (opcióként) ##ÚJ SOR## A mérlegelőkerettel: a tartályban maradó mennyiség megjelenítése az okostelefonon, feltöltéskor A Spreadset mobilalkalmazásból + a Wifi modultól (opcióként) ##ÚJ SOR## A mérlegelőkerettel: a tartályban maradó mennyiség megjelenítése az okostelefonon, feltöltéskor
Ultra lassú forgás: 17 f/p - karbantartás nélkül Ultra lassú forgás: 17 f/p - karbantartás nélkül Ultra lassú forgás: 17 f/p - karbantartás nélkül Ultra lassú forgás: 17 f/p - karbantartás nélkül Ultra lassú forgás: 17 f/p - karbantartás nélkül Ultra lassú forgás: 17 f/p - karbantartás nélkül Ultra lassú forgás: 17 f/p - karbantartás nélkül Ultra lassú forgás: 17 f/p - elektromos hajtás - karbantartásmentes Ultra lassú forgás: 17 f/p - elektromos hajtás - karbantartásmentes
SpeedServo: motorok nagy fordulatszámú hajtással SpeedServo: motorok nagy fordulatszámú hajtással SpeedServo: motorok nagy fordulatszámú hajtással SpeedServo: motorok nagy fordulatszámú hajtással SpeedServo: motorok nagy fordulatszámú hajtással SpeedServo: motorok nagy fordulatszámú hajtással SpeedServo: motorok nagy fordulatszámú hajtással SpeedServo: motorok nagy fordulatszámú hajtással SpeedServo: motorok nagy fordulatszámú hajtással
Mérlegkeret - szabályozás másodpercenként Mérlegkeret - szabályozás másodpercenként EMC rendszer minden tárcsán - Független bal/jobb oldali szabályozás másodpercenként EMC rendszer minden tárcsán - Független bal/jobb oldali szabályozás másodpercenként EMC rendszer minden tárcsán - Független bal/jobb oldali szabályozás másodpercenként EMC rendszer minden tárcsán - Független bal/jobb oldali szabályozás másodpercenként EMC rendszer minden tárcsán - Független bal/jobb oldali szabályozás másodpercenként EMC rendszer minden tárcsán - Független bal/jobb oldali szabályozás másodpercenként
TC-SC, TC-GEO és TC-BAS alapfelszereltségben a gép oldalán TC-SC, TC-GEO és TC-BAS alapfelszereltségben a gép oldalán TC-SC, TC-GEO és TC-BAS alapfelszereltségben a gép oldalán TC-SC, TC-GEO és TC-BAS alapfelszereltségben a gép oldalán
QUANTRON A színes kijelzővel ISOBUS CCI terminál vagy a traktor ISOBUS terminál használata ISOBUS CCI terminál vagy a traktor ISOBUS terminál használata ISOBUS CCI terminál vagy a traktor ISOBUS terminál használata ISOBUS CCI terminál vagy a traktor ISOBUS terminál használata
Alapfelszereltség CCI 1200 esetén Alapfelszereltség CCI 1200 esetén Alapfelszereltségben CCI 1200 terminállal Alapfelszereltségben CCI 1200 terminállal
Alapfelszereltségben Alapfelszereltségben Alapfelszereltségben Alapfelszereltségben Alapfelszereltségben Alapfelszereltségben Alapfelszereltségben Alapfelszereltségben Alapfelszereltségben
Alapfelszereltségben Alapfelszereltségben Alapfelszereltségben Alapfelszereltségben CCI terminállal Alapfelszereltségben CCI terminállal Alapfelszereltségben Alapfelszereltségben Alapfelszereltségben CCI terminállal Alapfelszereltségben CCI Terminállal
Alapfelszereltségben Alapfelszereltségben Alapfelszereltségben Alapfelszereltségben Alapfelszereltségben Alapfelszereltségben Alapfelszereltségben Alapfelszereltségben Alapfelszereltségben
VariSpread 8 (8 szakasz, oldalanként 4) mennyiségcsökkentés VariSpread 8 (8 szakasz, oldalanként 4) mennyiségcsökkentés VariSpread 8 (8 szakasz, oldalanként 4) mennyiségcsökkentés VariSpread PRO (az ejtési pont módosításával és a folyamatos mennyiségcsökkentéssel nagyon nagy fordulaton) VariSpread PRO (az ejtési pont módosításával és a folyamatos mennyiségcsökkentéssel nagyon nagy fordulaton) VariSpread 8 (8 szakasz, oldalanként 4) mennyiségcsökkentés VariSpread 8 (8 szakasz, oldalanként 4) mennyiségcsökkentés VariSpread PRO (Az ejtési pont módosítása , tárcsa fordulatszám és folyamatos mennyiségcsökkentés nagyon nagy fordulaton) VariSpread PRO (Az ejtési pont módosítása , tárcsa fordulatszám és folyamatos mennyiségcsökkentés nagyon nagy fordulaton)
Alapfelszereltségben, másodpercenkénti szabályozáshoz Alapfelszereltségben, másodpercenkénti szabályozáshoz Alapfelszereltségben - a műtrágya tartályban maradó mennyiségének figyelésére Alapfelszereltségben - a műtrágya tartályban maradó mennyiségének figyelésére Alapfelszereltségben - a műtrágya tartályban maradó mennyiségének figyelésére Alapfelszereltségben - a műtrágya tartályban maradó mennyiségének figyelésére
Alapfelszereltségben - balra és/vagy jobbra a tárcsa fordulatszámának csökkentésével és az ejtési pont módosításával Alapfelszereltségben - balra és/vagy jobbra a tárcsa fordulatszámának csökkentésével és az ejtési pont módosításával
Alapfelszereltségben Alapfelszereltségben Alapfelszereltségben Alapfelszereltségben Alapfelszereltségben Alapfelszereltségben Alapfelszereltségben Alapfelszereltségben Alapfelszereltségben
Alapfelszereltségben Alapfelszereltségben Alapfelszereltségben Alapfelszereltségben Alapfelszereltségben Alapfelszereltségben Alapfelszereltségben Alapfelszereltségben Alapfelszereltségben
Alapfelszereltségben - gyors leszereléssel (1/4 fordulat) Alapfelszereltségben - gyors leszereléssel (1/4 fordulat) Alapfelszereltségben - gyors leszereléssel (1/4 fordulat) Alapfelszereltségben - gyors leszereléssel (1/4 fordulat) Alapfelszereltségben - gyors leszereléssel (1/4 fordulat) Alapfelszereltségben - gyors leszereléssel (1/4 fordulat) Alapfelszereltségben - gyors leszereléssel (1/4 fordulat) Alapfelszereltségben - gyors leszereléssel (1/4 fordulat) Alapfelszereltségben - gyors leszereléssel (1/4 fordulat)
Kapcsolókengyel 2 magassági helyzettel - kat. 2 Kapcsolókengyel 2 magassági helyzettel - kat. 2 Kapcsolókengyel 2 magassági helyzettel - kat. 2 Kapcsolókengyel 2 magassági helyzettel - kat. 2 Kapcsolókengyel 2 magassági helyzettel - kat. 2 Kapcsolókengyel 2 magassági helyzettel - kat. 2 Kapcsolókengyel 2 magassági helyzettel - kat. 2 Kapcsolókengyel 2 magassági helyzettel - kat. 2 Kapcsolókengyel 2 magassági helyzettel - kat. 2
Karbantartásmentes - meghajtás: 540–650 Karbantartásmentes - meghajtás: 540–650 Karbantartásmentes - meghajtás: 540–650 Karbantartásmentes - meghajtás: 540–650 Karbantartásmentes - meghajtás: 540–650 Karbantartásmentes - meghajtás: 540–650 Karbantartásmentes - meghajtás: 540–650 Hidraulikus Hidraulikus
1x nyomó + 1x szabad visszafolyás (terhelésérzékeléssel vagy nélkül) 1x nyomó + 1x szabad visszafolyás (terhelésérzékeléssel vagy nélkül)
45 l/perc 180 bar nyomáson 45 l/perc 180 bar nyomáson
327 347 447 347 447 447 447 447 397

Média