Nagykocka bálázók

A KUHN célja az, hogy olyan bálázókat fejlesszen ki, amelyek megnövelik bálázási tevékenysége profitabilitását. A nagy teljesítmény alapvető tényező minden szögletes nagybálázó esetében. A KUHN szögletes nagybálázói egyszerű de egyben hatékony műszaki megoldásokat tartalmaznak, amelyek biztosítják Önnek azt a kapacitást, amelyre a bálázási munkák során szüksége van. A KUHN szögletes nagybálázókat az a képesség emeli ki a többi bálázó közül, hogy minden terménykörülmény esetén képesek csúcsminőségű bálák előállítására. A tökéletes alakú bálák, a nagy területteljesítmény és a kiemelkedő tartósság jelentik a garanciát arra, hogy a KUHN szögletes nagybálázói rendkívül jövedelmező befektetést jelentenek.

Némely típus nem érhető el minden országban. Kérjük, az elérhetőséget mindig ellenőrizze helyi viszonteladójánál.

SB 1290 iD

Az SB 1290 iD típust arra terveztük, hogy terménykörülményektől függetlenül kiemelkedően nagy sűrűségű bálákat tudjon készíteni. A szabadalmaztatott TWINPACT dugattyútechnológiának köszönhetően a bálázó alacsony energiaigénnyel működik, és hozzájárul a bálázási tevékenység nagyobb jövedelmezőségéhez.

SB 1290

A KUHN SB 1290 egy multifunkcionális szögletes nagybálázó, amely minden terménykörülmény esetén használható. Ezt a professzionális gépet tartós használatra terveztük és építettük.