Függesztett hármas, szársértős fűkaszakombináció

A kaszálás és a szársértés a széna- vagy szenázskészítési folyamat kezdeti, de nagyon fontos műveletei. A FC hármas, szársértős kaszakombinációk segítenek Önnek elérni a területteljesítményben kitűzött céljait. A kaszált területek folyamatosan nőnek, és a kaszálásra optimálisan alkalmas időablakok egyre szűkebbek, és a betakarított takarmány minőségű kiemelt fontossággal bír. A KUHN hármas kaszakombinációk teljesítményére, munkaminőségére és megbízhatóságára mindig számíthat.

Némely típus nem érhető el minden országban. Kérjük, az elérhetőséget mindig ellenőrizze helyi viszonteladójánál

FC 1030

Ez a három féle munkaszélességű (8,33 m-től 9,93 m-ig) gépből álló típuscsalád maximális területteljesítményt nyújt, a betakarított termény minőségében megmutatkozó kompromisszumok nélkül. Ezeket a gépeket bérmunka-szolgáltatók, gépszövetkezetek és nagygazdaságok számára terveztük.

FC 1030 RA

9,30 méteres munkaszélességével az FC 9330 RA óriási területteljesítményre képes anélkül, hogy kompromisszumokba kényszerítené a kezelőt a terményminőség terén. Ezt a gépet bérmunka-szolgáltatók, gépszövetkezetek és nagygazdaságok számára terveztük.

FC 10060 RA

Az FC 13460 RA szársértős fűkasza lényegesen nagyobb területteljesítményt kínál, mint a hagyományos kaszakombinációk.