FC 13460 RA típusú, rendegyesítő szállítószalaggal rendelkező, szársértős fűkasza

FC 13460 RA sziluett

Nyerje meg az idővel való versenyfutást

Az FC 13460 RA szársértős fűkasza lényegesen nagyobb területteljesítményt kínál, mint a hagyományos kaszakombinációk.

Értékesítő keresés

Noha az FC 13460 RA szársértős fűkasza 13,40 m-es munkaszélességet is képes megvalósítani, mindenekelőtt a betakarítási műveletek teljesítményét szolgáló technológiai elemek koncentrátumaként érdemes rá tekinteni.
Egy nagyon tartós gép, amelyet arra terveztek, hogy növelje a betakarítási rendszerek hatékonyságát, és egyúttal csökkentse a kaszálás költségeit. Robusztus kivitele és alacsony karbantartási igénye minimalizálja a karbantartási költségeket. Szalagos rendegyesítője egy menetben készít rendet egy több mint 13,00 m széles levágott területről. A segítségével a járvaszecskázó teljes kapacitását kihasználhatja!
Mint a KUHN kínálatban szereplő összes gép, ez a kasza is páratlan munkaminőséget garantál. Olyan, egyedi márkajellemzőkkel rendelkezik, mint az OPTIDISC ELITE kaszagerendely, a szársértők meghajtása pedig karos váltóműveken keresztül történik, innovatív módon!
A talajtömörítést a felfüggesztés egyedi kinematikája akadályozza meg. A terhelésmegoszlás, a kis tömeg és a nagyméretű, alacsony nyomású gumiabroncsok óvják a talajszerkezetet, még nagy talajnedvesség esetén is. Nem utolsó sorban a kompakt kivitel, a manőverezhetőség és a felszereltség biztosítja hosszú munkanapokhoz szükséges kényelmet.
FC 13460 RA munkavégzés közben

Az Ön előnyei

Kiemelkedő teljesítmény

Az FC 13460 szársértős fűkasza kialakításával jól illeszkedik a Szabályozott Nyomvonalstratégiába (CTF-stratégia), és leegyszerűsíti a műveleteket.

Kivételes munkaminőség

13,40 méteres vágásszélességével az FC 13460 RA fűkasza 25–30%-kal meghaladja a legtöbb függesztett hármas kaszakombináció munkaszélességét. Kivételes területteljesítménye garantálja a nagy területek gyors kaszálását.
A változtatható sebességű, széles szállítószalagokkal hozzávetőlegesen 1,80–3,00 m széles egyesített rend képezhető. A szalagok felemelésével széles terményterítés valósítható meg.

Ne késlekedjen: csökkentse üzemelési költségeit

Az FC 13460 RA szársértős fűkaszával egyetlen géppel nagyobb területeket tud lekaszálni. Ez azt is jelenti egyben, hogy sok pénzt tud megtakarítani a kisebb vonóerőigényen, a kevesebb üzemanyagon vagy munkaerőigényen. Az FC 13460 RA fűkasza egyetlen menetben képez rendet a több mint 13 m széles területről levágott terményből, ezáltal megtakarítja a rendképzővel történő külön rendképzés költségeit, és a járvaszecskázó teljes kapacitásának kihasználására alkalmas rendet képez.
Kis állománysűrűség esetén, és egy 15 m munkaszélességű, 4-rotoros rendképző birtokában egy oda-vissza menetben, egyoldali felemelt szalaggal a 24 m széles területről levágott termény 15 méter szélességben teríthető.
FC 13460 RA típusú szársértős fűkasza munkavégzés közben egy kaszálón

Csökkentse karbantartási költségeit egy megbízható eszközzel

Az FC 13460 RA fűkasza magas szintű követelményeket elégít ki a tartósság és a csökkentett karbantartási költségek tekintetében:
  • A részegységei kivételes tartósságot garantálnak. Ennek megfelelően a kaszaegység hajtásházainak kialakítása a traktorok teljesítményéhez és az intenzív használathoz igazodik.
  • A napi karbantartási az alapvető műveletekre (lecsökkentett számú zsírzószem zsírzása) szorítkozik. A kaszagerendely nem igényel karbantartást. A gép tárcsás csúszótalprátétekkel és „Triple 5” késekkel van felszerelve, amelyek élettartama nagymértékben meghaladja a kaszákon általában használt kések élettartamát. Munkaminőségben megmutatkozó változás a működtetési költségek csökkenése mellett
FC 13460 RA típusú szársértős fűkasza munkavégzés közben egy kaszálón

Sokkal könnyebb munkavégzés

CCI 1200 terminál CCI A3T joystick vezérlővel. Vigye át adatait egyszerűen, USB-adathordozók nélkül

Egy csúcstechnológiát képviselő terminál

A gép minden vezérlőszerve az ISOBUS terminálon található (ISOBUS CCI 1200 vagy CCI 800 terminálok opcióként állnak rendelkezésre). Minden gépfunkció és a frontkasza egyaránt könnyedén vezérelhető. Minden beállítás és kijelző első ránézésre áttekinthető. Az ISOBUS CCI A3 joystick szintén megkönnyíti a használatot a gépfunciókhoz tartozó ikonok megjelenítésével, ami nagyon praktikus, ha cserélődnek a gépet használó kezelők.

Közúti közlekedésben egyszerűen és jól manőverezhető

Az FC 13460 RA fűkasza nagyon kompakt gép, amely könnyűszerrel szállítható közúton, a táblák megközelítésekor. A 2-pontos kapcsolószerkezet és a hátra helyezett csuklópontja kiváló manőverezhetőséget biztosít a gyors táblavégi fordulókban vagy közúton.
Az FC 13460 RA típusú szársértős fűkasza közúti közlekedésben

Állandó kaszálási munkaminőség

Az FC 13460 szársértős fűkaszába OPTIDISC kaszagerendely van beépítve, amely garantálja a legjobb vágásminőséget.

OPTIDISC ELITE kaszagerendely

A kaszálás munkaminősége a gazdálkodók első számú követelménye. Az ennek való megfelelés érdekében az FC 13460 RA fűkaszák a KUHN termékkínálat olyan, hírneves részegységeivel rendelkeznek, mint az OPTIDISC kaszagerendely.
A tárcsák közötti eltérő távolságok kifogástalan vágást biztosítanak, még nagy munkasebesség és nehéz terepviszonyok mellett is. A haladási irányban szétforgó tárcsák közötti távolság kisebb (A), hogy tiszta vágás valósuljon meg a kések átfedése miatt. Az összeforgó tárcsák között nagyobb távolság van a gyorsabb terményáthaladás érdekében (B). Négy egyedi, 6 tárcsát tartalmazó kaszagerendely képezi a kaszaegység lényegi részét.

Az Ön igényeihez igazodó ujjas szársértő

Az új generációs, visszahúzható acélujjas szársértő a kiváló minőségű szársértés garanciája. Az ujjak hajtása egy váltókarral rendelkező sebességváltón keresztül történik, miáltal szársértő munkája könnyeb igazítható a termény típusához és a betakarítási körülményekhez.
A visszahúzható acél ujjakkal működő szársértő lehetővé teszi az FC 13460 típusú szársértős kasza különféle típusú takarmányokhoz történő beállítását.

A teleszkópos tengely előnyei

A teleszkópos tengely munkahelyzetben lehetővé teszi a 3,00 m széles nyomtáv kialakítását.
A nagyobb távolság az egyenletesebb száradás és a járvaszecskázó könnyebb terményfelszedése érdekében elősegíti a szélesebb, szabályos rendek képzését. Ezen kívül a széles nyomtáv növeli a stabilitást a táblavégi fordulóknál, és megakadályozza, hogy a kerekek a traktorkerekek nyomvonalában fussanak.
Az FC 13460 RA szársértős fűkasza teleszkópos tengely megkönnyíti a szélesebb rendképzést.

LIFT-CONTROL: a tökéletes talajfelszín-követés biztosítása

A LIFT-CONTROL felfüggesztés munkavégzés közben folyamatosan korrigálja a helyzetet. Ily módon az FC 13460 RA fűkasza – a munkakörülményektől függetlenül – kiválóan követi a talajfelszín alakulását. A talajnyomás bármikor állítható az ISOBUS vezérlési felületen.
Az FC 13460 szársértős fűkasza talajfelszín-követési működése kifogástalan.

A talajra nehezedő nyomás elenyésző

Az FC 13460 RA fűkasza 12 méteres, nyomtávok közötti távolságával tökéletesen illeszkedik a Szabályozott Nyomvonalstratégia (CTF-stratégia) koncepciójába. A feladatok így leegyszerűsödnek, és a tömörített talajfelület aránya – a növekvő takarmányhozamot elősegítve – nagymértékben csökkenthető.
Ezen kívül a gép tömege eloszlik a gép saját tengelye és a traktor között. A nagyméretű, alacsony nyomású gumiabroncsok megakadályozzák a talajtömörödést, még nedves talajkörülmények között is.
Az FC 13460 szársértős fűkasza kialakításával jól illeszkedik a Szabályozott Nyomvonalstratégiába (CTF-stratégia), és leegyszerűsíti a műveleteket.

FC 13460 RA munkavégzés közben

Média