GF 502 gépsziluett

Egyszerű és hatékony

Ezek a négyféle munkaszélességben (4,22 m – 6,40 m) rendelkezésre álló gépek kisebb gazdaságok számára ideálisak, és egyszerűen és hatékonyan működtethetők.

Értékesítő keresés

A GF 102 típusú rendterítők egyszerű és hatékony 4–6 rotoros gépek, 4,22 métertől 6,40 méterig terjedő munkaszélességgel.
A GF 102 sorozat típusai olyan rendterítők, amelyek rendelkeznek a kiváló minőségű rendterítéshez szükséges minden jellemzővel, ugyanakkor költséghatékonyságuk is kiemelkedő.
GF 502 munkavégzés közben

Az Ön előnyei

Minimális karbantartási igény és egyszerű beállítás

A DIGIDRIVE rendszer

DIGIDRIVE: a rendterítés forradalma

Amikor egy KUHN mérnöke feltalálta ezt a hajtáskapcsolatot, a rendkezelés egy új korszakba lépett.
Innentől kezdve lehetségessé vált nagyszámú rotor meghajtása és hihetetlenül kompakt méretre történő összecsukása, és mindezek mellett a karbantartási igény nullára csökkent. Valódi forradalmi újítás volt ez!
A DIGIDRIVE ujjas tengelykapcsolat 20 évvel ezelőtti bevezetése óta több mint egymillió rendterítő rotor működik ilyen rendszerrel a világon, kiemelkedő megbízhatósággal. A DIGIDRIVE rendszer alkatrészei kéregedzett acélból készülnek, és nem igényelnek karbantartást.

Egy hosszú élettartamra tervezett rotorház

A vezetés nagy átmérőjű, kétsoros, ferde hatásvonalú golyóscsapágyakkal valósul meg (1). Tökéletes tömítéssel rendelkezik, amely megakadályozza a kenőanyag szivárgását és a szennyeződések bejutását (2). A szögletes vázon masszív felfogatással rögzül, távtartókkal és hosszú átmenő csavarokkal. Ezeknél a rotorházaknál a zsírzási pontok mindössze egy pár csuklópontra korlátozódnak, miáltal Ön több időt tölthet a szántóföldi munkával a karbantartás helyett.
Egy hosszú élettartamra tervezett rotorház

Független oldalazó beállítás

A táblaszéleken végzendő pontos munka és az értékes takarmány megóvása érdekében minden egyes kerék irányszöge függetlenül állítható, méghozzá szerszám nélkül.
Független oldalra járathatóság a szegélyeken végzett munkához

Kiváló minőségű takarmány

Hosszú szálú és sűrű terménytömeg rendterítése nagy átmérőjű rotorokkal

GF 502: hosszú szálú és sűrű termény rendkezelésére

A négy rotorral és rotoronként hat karral rendelkező GF 502-es típusú rendterítők nagyméretű rendek terítésére alkalmazhatók ideálisan.
A nagy átmérő rotorokat kifejezetten a hosszú szálú, sűrű termény kezelésére terveztük.

GF 422, GF 582 és GF 642: csúcsminőségű rendkezelés

A szakemberek meggyőződtek a minőségéről, és akik használják, esküsznek rá. Azoknak a gazdálkodóknak, akik elsőosztályú terményt szeretnének betakarítani, a kis rotorok használata sok előnyt biztosít:
  • Széles támadási szögtartományban történő munkavégzés a termény forgatásakor
  • Gyors és egységes vízleadás.
  • Teljesen hatékony terményforgatás.
  • Egyöntetű eloszlás.
  • Kiváló talajfelszín-követés.
  • Függesztett rendterítők kisebb túlnyúlással a függesztőmű-teherbírásra vonatkozó kisebb követelmények érdekében.
  • Kisebb teljesítményigény.
GF 582 munkavégzés közben

Integrált rendfelszedő aszimmetrikus fogakkal

A foghosszak aszimmetriája – amelyben a külső fogak hosszabbak – kiváló minőségű rendterítést eredményez. A külső rendfelszedőfogak a szimmetrikus kialakításhoz képest hamarabb behatolnak a takarmányba. Ez tökéletesebb rendterítést biztosít, még a táblaszéleken és a rotorok között (C) (E) is, mivel ezen a kényes területen jobb a fogak átfedése. A termény korábban történő elérése azt is jelenti, hogy az egyes rotorok tényleges szélessége (ezért a gép munkaszélessége is) nagyobb.

Talajfelszín-követés és traktornyomvonal-követés

Rotorreteszelés – teljes vonulási biztonság

Rotorreteszelés – teljes vonulási biztonság

A hidraulikus szelep működtetésével a traktor emelőszerkezete emeli fel a rotorokat szállítási helyzetbe. Ebben a pozícióban a rotorok automatikusan központi helyzetbe kerülnek és reteszelődnek a gyors és biztonságos vonulás érdekében.

Csuklós függesztőszerkezet az optimális talajfelszín-követés érdekében

Munkavégzés közben a csuklós függesztőszerkezetnek köszönhetően a rotorok kiválóan követik a talajfelszínt, és óvják a kaszálótarlót.
Csuklós függesztőszerkezet az optimális talajfelszín-követés érdekében

GF 502 munka közben a szántóföldön

Média