GA 4401 profil

Magasra törve

A KUHN kínálatban kiérdemelt helye van 3,90, 4,20 illetve 4,40 m munkaszélességgel rendelkező GA 3901, GA 4201 és GA 4401 típusoknak. Az innovatív hajtáskialakítás biztosítja a jobbra történő rendképzést, ami felhasználói kényelem szempontjából egyértelmű előny.

Értékesítő keresés

A KUHN egyrotoros rendképzőkínálata a GA 3901, GA 4201 és GA 4401 típusokkal egészül ki. Egyrotoros típusok teljes kínálata 3,90, 4,20 illetve 4,40 m munkaszélességgel. Az innovatív hajtáskialakítás biztosítja a jobbra történő rendképzést, ami felhasználói kényelem szempontjából egyértelmű előny. A kisméretű traktorokkal, hegyi terepen végzett munkához történő tervezés során kiemelt figyelmet fordítottunk a tömegcsökkentésre és a kiváló ergonómiára. A gép forgón történő kiemelésekor két fékkel ellátott, erős rugó biztosítja a középre állást. Ez a két rugó hozzájárul a rendképző tökéletes tartásához rossz minőségű dűlőutakon történő haladáskor is. A keskeny táblákon vagy kanyarokban a jó manőverezőképesség érdekében a függesztőszerkezet akár 48°-os szögben is képes csuklani! Ez nagyon értékes tulajdonság, amely megakadályozza, hogy a kerekek tönkre tegyék a kaszáló tarlóját.
A GA 3901 lejtőn végzett munka közben

Az Ön előnyei

Egy rendképző hegyi viszonyokra

A GA 3901, GA 4201 és GA 4401 rotoros rendképzők tökéletesen alkalmasak kis traktorokkal végzett, hegyvidéki munkákhoz.##NewLine##

Jól alkalmazható közepes méretű traktorokkal

A gép kis tömege, kompakt kivitele és jó stabilitása mind hozzájárul kiváló viselkedéséhez, még kis traktorral üzemeltetve is. A kis géptömeg lehetővé teszi a kis traktorokkal történő biztonságos géphasználatot, még lejtőkön is.

A legjobb stabilitás kanyarokban és lejtőkön

A gerendely és a függesztőszerkezet között két, hatékonyan működő rugós stabilizátor található. Ezek javítják a kanyarban mutatott viselkedést és a tartják a rendképző súlyát vonulás közben. Vonuláskor a csillapítók helyzetükből adódóan háromszög alakot formálva járulnak hozzá stabil vázszerkezethez. A rendképző lejtőn is nyomvonalban marad a oldalcsúszás-kompenzációnak köszönhetően. A középre történő visszaállás kiemeléskor finoman és biztonságosan történik, még akár 25° meredekségű lejtőkön is.
A GA 3901, GA 4201 és GA 4401 rendképzők teljesen problémamentesen képesek lejtőn dolgozni.

Új függesztőszerkezet-kialakítás

Az új függesztőszerkezet-kialakítás 48°-os mozgástartománnyal rendelkezik: ez az egyik legnagyobb mozgási szögtartomány ebben a gépkategóriában. Könnyebb a kanyarodás, a kerekek nem csúsznak oldalirányban, és a kaszálótarló nem sérül.
A függesztőszerkezet nagy szabad mozgású szögtartományának köszönhetően a GA 1001 sorozat egyrotoros rendképzőivel egyszerűbb a kanyarodás és a lejtőn történő munkavégzés.

Minden fűszál számít

Egy jól méretezett rend a GA 1001 sorozatban kettős ívelésű fogaknak köszönhetően

Nagyszámú fogtartó kar

Annak érdekében, hogy a terményt a teljes munkaszélességben össze tudja gyűjteni, a GA 3901, GA 4201 és GA 4401 típusú gépek 10, 11 illetve 12 fogtartó karral rendelkeznek. A fogtartó karok magas száma a minőségi rendképzés előfeltétele. Ezek a fogtartó karok hipertangenciális helyzetben vannak felszerelve, ami azt jelenti, hogy a forgás közben később érik el a 90°-os szögállást. Egy meredek fogvezérlő bütyökkel a fogak szabadítása hirtelen és későbbi szögállásnál történik, és csak kis forgatási erőt igényel. A kialakított rendek szabályosabbak, terjedelmesebbek és egyenesebbek. A rendképzés minősége jobb, még nagy munkasebesség mellett is (a terményt nem szóródik ki a renden kívülre).

Hőkezelt acélból készült fogak

A fogak finoman képezik a rendet, még nagy tömegű, sűrű állományban is. Az optimális hasznos élettartam és a nagyobb kifáradási szilárdság érdekében hőkezelt acélból készülnek. A fogak rugalmas felfogatása hárommenetes, nagy átmérőjű tekercsrugó közbeiktatásával történik, ami szintén csökkenti az elhasználódást. Ezen túlmenően a fogmagasság a tarló és a termény megóvása érdekében pontosan szabályozott.
Hőkezelt acélból készült fogak

Nagy talajtól való távolság a táblavégi fordulási helyzetben

Ugyanazzal a traktorral és beállítással a talajtól való távolság nagy (40 cm feletti). Rendek keresztezése anélkül, hogy összehúzná azokat.
A 40 cm-t meghaladó talajtól való távolság biztosítja a kész rendek megóvását, és a rendek keresztezésekor a gép nem húzza össze azokat.

Magas szintű használati kényelem

A rend a jobb oldalon képződik, ami fokozza a munkavégzés kényelmét.

Kiváló ergonómia

A rotorházat úgy terveztük, hogy a gép a jobb oldalon képezze a rendet, ami lényeges előnyt jelent a munkavégzés kényelme terén. Ebben az egyedi kialakításban a behajtó tengely a fogaskerék alá van elhelyezve, így a rotor forgásiránya lehetővé teszi a gép jobb oldalán történő rendképzést.

Egyszerű beállítás

A magasságbeállító forgattyús kar a traktor vezetőüléséből is elérhető. A beállítás a mechanizmus egyedi fogaskerékáttételének köszönhetően akkor is állítható, ha a gép a kerekein áll.
A munkamagasság egy forgattyús karral egyszerűen állítható.

A GA 3901 hegyi munkakörülmények között

Média