GA 3200 gépsziluett

Több évtized során igazolt megbízhatóság

A GA 300 GM 3201 G/GM és GA 3801 típusú egyrotoros rendképzők a kisebb gazdaságok ideális gépei. Ezek a 9 vagy 10 fogtartó karral rendelkező rendképzők 3,20–3,80 méteres munkaszélességben dolgoznak.

Értékesítő keresés

Ezek az egyrotoros rendképzők 9 vagy 10 fogtartó karral vannak felszerelve, amelyek egy teljesen zárt, egyfokozatú hajtóműhöz csatlakoznak. Ezeket a gépeket kisgazdaságok számára, kisebb teljesítményű traktorokkal történő üzemeltetésre terveztük. Ezek a rendképzők 3,20 – 3,80 méteres munkaszélességben dolgoznak.
GA 3801 munka közben a szántóföldön

Az Ön előnyei

Megbízhatóság és időmegtakarítás

Karbantartásmentes hajtómű

Karbantartásmentes hajtómű

A fogtartó karok hajtásalkatrészei egy teljesen zárt hajtóműben helyezkednek el, és nem igényelnek különösebb karbantartást. A fogtartó karok befogatása a felső és az alsó hajtóműburkolathoz van rögzítve, ami még robusztusabbá teszi a felépítést.

Hőkezelt acélból készülő fogak

A fogak rendkívül kíméletesen kezelik a terményt, még akkor is, ha az tömeges és sűrű. Az optimális hasznos élettartam és a nagyobb kifáradási ellenállóképesség érdekében hőkezelt acélból készülnek. A fogak rugalmas, „lebegő” felfogatása hárommenetes nagyátmérőjű tekercsrugó közbeiktatásával történik, ami szintén csökkenti az elhasználódás mértékét. A fogak munkamagassága a kaszálótarló és a termény védelme érdekében precízen kontrollált.
Hőkezelt acélból készülő fogak

Kiváló minőségű rendképzés

Kiváló formájú rendek a duplán hajlított fogakkal rendelkező GA 3801 GM jóvoltából.

Sok fogtartó kar

A GA 300 GM, GA 3201 G és GA 3201 GM típusokon lévő 9, illetve a GA 3801 GM típuson lévő 10 fogtartó kar biztosítja a teljes szélességben megvalósuló terményfelszedést. A fogtartó karok nagy száma a kiemelkedő terményfelszedés és rendképzés feltétele. A karok „hipertangenciális” vagyis az érintőiránynál is kisebb szögben csatlakoznak (kivéve a GA 300 GM és a GA 3201 típusokon). Ez azt jelenti, hogy a forgási ciklus későbbi pontján érik el a 90°-os szögállást, a fogszabadítás gyors, és a szabályos, laza és egyenes rendek képzéséhez kis forgatóerő szükséges. A rendképzés minősége még nagy menetsebesség mellett is kiváló, mivel a terményt a gép nem löki túl messzire a renden túl.

Rendhatároló ponyva a rendszélesség állítására

A rendhatároló ponyva paralelogramma-felfogatással csatlakozik (kivéve a GA 300 típuson), és egy forgattyús kar segítségével könnyen állítható. Kitolt helyzetben a ponyva automatikusan hátrafelé, illetve ellenkező esetben előrefelé mozdul. Ez nagyon praktikus, mivel mindig megfelelően helyezkedik el a terményáramláshoz viszonyítva. A rendszélesség beállításához nincs szükség szerszámokra.
GA 3801 GM munkavégzés közben

Közúton és terepen egyaránt stabil

A GA 3201 G fix kapcsolószerkezete

Függesztőszerkezet a felülmúlhatatlan rugalmasság érdekében

A GA 300 GM, GA 3201 GM és GA 3801 GM típusok csuklós függesztőszerkezettel rendelkeznek, így a rendképzés minősége fordulás közben ugyanolyan jó, mint egyenesen haladva. Mi több, a soron következő bálázó dolga egyszerűbb lesz a sarkokban.
Ha lejtős területeken dolgozik, akkor válassza a GA 3201 G típust. Ennek fix kapcsolószerkezetével a rendképző mindig a traktort követve jár, még a legmeredekebb lejtőkön is. Csuklós kerekekkel is fel van szerelve, és a kerekeken egy karral lehet állítani a gép magasságát.

A rotorhoz rendkívül közel elhelyezkedő kerekek

A kerekek a rotorhoz rendkívül közel helyezkednek el. Ennek következtében a fogak jobban követik a talajfelszín alakulását, és így kevesebb szennyeződés kerül a takarmányba.
GA 3801 GM munkavégzés közben

GA 3801 munka közben a szántóföldön

Média