Oldalsó kihordású szalagos rendképzők

A KUHN rendképzők kialakítása nagyszerűen igazodik a betakarítási folyamatokhoz, és biztosítja a takarmány minőségének és tápértékének megőrzését. A KUHN által kínált megoldások úgy gyűjtik össze a terményt, hogy közben az csak minimális mértékben szennyeződhessen. A KUHN oldalsó kihordású rendképzői tökéletesen alkalmazhatók a legváltozatosabb körülmények között is! A terménysűrűségtől függően változtatható a rendben lévő terménymennyiség, akár egy rend képzésével, vagy a termény két menetben történő összegyűjtésével. A munkaszélesség is egyszerűen beállítható a kívánt méretű rend kialakításához.

Némely típus nem érhető el minden országban. Kérjük, az elérhetőséget mindig ellenőrizze helyi viszonteladójánál.

MERGE MAXX 701-890

7,32 illetve 9,15 méteres munkaszélességükkel és sok, a KUHN szalagos rendképzőket ismertté tevő jellemzőjükkel az MM 701 és az MM 890 típusok egy háromegységes szalagos rendképző munkateljesítményét nyújtják a felhasználóknak egy kétegységesre jellemző, kompakt méretben.

MERGE MAXX 1101-1301

Egy menetben 10,97 és 12,80 méteres terményfelszedési szélességükkel a KUHN MM 1101 és MM 1301 MERGE MAXX szénakezelő szalagos rendképzői a jelenleg elérhető legnagyobb és leghatékonyabb, ilyen rendszerű gépek. A KUHN szalagos rendképzőket úgy terveztük, hogy Ön minden beállítást egyszerűen el tudjon végezni anélkül, hogy el kellene hagyni a traktor kezelőfülkéjét.