GA 6501 P gépsziluett

Válasszon inkább egy függesztett ikerrotoros rendképzőt egy egyrotoros helyett!

A GA 6501 P típusú függesztett ikerrotoros rendképző középvonali rendet képez az 5,65 – 6,40 m szélességű munkaterületen. A rendképzési minősége lenyűgöző, és tökéletes, gyorsan száradó rendeket alakít ki.

Értékesítő keresés

Az egyrotoros gépek teljesítőképessége a folyamatosan növekvő kaszálóterületekkel rendelkező gazdaságokban nagyon kiélezett. Ez indokolja, hogy Önnek egy olyan gépre van szüksége, amely nagyobb teljesítményt nyújt, ugyanakkor pontosan olyan kompakt, mint az egyrotoros gépek. Ilyen megfontolásból a GA 6501 P függesztett ikerrotoros rendképző a lehető legjobb választás, és nem jár kompromisszummal a kezelhetőség tekintetében.
Kettős ívelésű, hipertangenciális felfogatású fogtartó karokkal rendelkeznek, amelyek tökéletes minőségű rendképzést végeznek a gyors terményvízleadás érdekében. Ezek a rendképzők a professzionális gépek minden jellemzőjét felsorakoztatják, ugyanakkor nagyszerű ár-érték aránnyal és remek manőverezhetőséggel rendelkeznek.
GA 6501 P munkavégzés közben

Az Ön előnyei

Kompakt és jól manőverezhető

Közúti vonuláskor az egyrotoros gépekkel ellentétben ennél a típusnál nincs szükség a fogtartó karok leszerelésére.

2,5 méteres szélesség szállítási helyzetben

A gép kisebb vonulási szélességének köszönhetően az egyik tábláról a másikra történő átállás egyszerű. A GA 6501 P típusú függesztett rendképző ideális gép olyan gazdálkodók részére, akik egy függesztett gép manőverezőképességét keresik egy ikerrotoros rendképző nagy munkaszélességével kombinálva.
  • A rotorok közötti távolság változtatásával a munkaszélesség 5,65 és 6,40 m között változtatható.
  • A fix függesztőszerkezet és a négy csuklós kerék kiemelkedő stabilitással vezeti a rotort a kanyarokban. Ebből adódóan a kaszálótarló nem sérül, és a táblára jutás egyszerűbb, mint egy vontatott géppel.
  • A rendképző integrált kiemelési rendszerének köszönhetően a szállítási helyzetből munkahelyzetbe váltást a traktorfülkéből lehet elvégezni. A hidraulikus rotorkiemelés megkönnyíti a táblavégi fordulókat, és megfelelő magasságot biztosít a kész rendek feletti áthaladáshoz. Nem kell a traktor függesztőművét működtetni. Egyetlen kettős működésű szelep elegendő minden művelet végrehajtásához.
  • Ezen kívül a GA 6501 P esetében helyet is meg tud takarítani a géptároló színjében, mivel ez a gép – speciális támasztólábai segítségével – felcsukott helyzetben tárolható.

Nagyszerű rendképzés a tiszta, szennyeződésektől mentes takarmány érdekében

A kettős ívelésű karoknak köszönhetően szép kialakítású rend

Rendkialakítás: a kettős ívelésű karok előnye

A rendek homogén minősége és megfelelő térfogata a gyors vízleadás és a jó bálázhatóság előfeltétele.
A GA rendképzők fogtartó karjai úgynevezett hipertangenciális pozícióban helyezkednek el. Ez azt jelenti, hogy a 90 fokos szöget a forgás későbbi fázisában éri el. A fogak szögállását vezérlő bütykös pálya meredekségével a fogak szabadítása gyors, és csak az utolsó pillanatban történik, továbbá kis forgatóerőt igényel a szabályos, laza és egyenes rendek kialakításához. A rendképzés minősége még nagy menetsebesség mellett is kiváló, mivel a terményt a gép nem löki a renden túl.
A kettős ívelésű karok előnyei:
  • Csökkentik az elhaladó fogak közti távolságot. A terményveszteség minimális, még nagy munkasebességnél is.
  • A legnagyobb tömeg a fogtartó kar középponti részén összpontosul. Ez hozzájárul a hosszabb élettartamhoz, mivel így a kar nincs kitéve nyomóerőnek a forgás közben, és a vezetőgörgők kevésbé terhelődnek.

A szennyeződés csökkentését szolgáló rotorkialakítás

A rotorok képesek finoman lekövetni a talajfelszín egyenetlenségeit, és így óvják a kaszálótarló épségét. Egy rendkívül hatékony 3D rotorfelfüggesztési rendszerrel rendelkeznek.
A rotort támasztó kerekek a fogak nyomvonalához közel helyezkednek el, ami optimális talajfelszín-követést biztosít az egyenetlen táblákon. Ezek a jellemzők együttesen akadályozzák meg az idegen anyagok takarmányba kerülését.
3D rotorfelfüggesztési rendszer a talajfelszín-követés érdekében

Egyszerű beállítás

GA 6501 P: rendszélesség beállítása forgattyús karral

Akár 2 méter széles rendek

A rendszélesség a GA 6501 P típusokon könnyen beállítható. Az állítókar segítségével a rend szélessége 2,00 méterig növelhető.

Nem szükséges eltávolítani a karokat

A gép nagy szélessége egy egyrotoros rendképzőhöz viszonyítva nagyobb területteljesítményt biztosít, és ezzel időmegtakarítást is jelent. A közúti vonuláshoz nincs szükség a fogtartó karok eltávolítására.
Közúti vonuláskor az egyrotoros gépekkel ellentétben ennél a típusnál nincs szükség a fogtartó karok leszerelésére.

GA 6501 P munkavégzés közben

Média