GA 8731+ gépsziluett

A robusztus kivitel találkozik a kényelemmel

GA 7631, GA 8131, GA 8131 CL,  GA 8731+ és GA 9531+ típusú ikerrotoros rendképzők központi rendképzéssel. A terményt 7,50 – 9,30 m szélességről gyűjtik össze rendbe. Az GA 8131 CL egy rendfelszedő-lazító rendszerrel rendelkezik, ami exkluzív funkció a piacon!

Értékesítő keresés

A GA 7631, GA 8131, GA 8131 CL, GA 8731+ és a GA 9531+ féligfüggesztett rendképzők robusztus kivitelük, megbízhatóságuk és talajfelszín-követési képességük okán kiemelkednek a versenytárs típusok közül. 7,50 – 9,30 méteres munkaszélességükkel nagy területteljesítményre képesek, ugyanakkor megőrizték kiváló talajfelszín-követési képességüket. A MASTERDRIVE GIII rotorhajtásrendszer még nehéz körülmények között is hatékony működést biztosít ezeknek a rendképzőknek. Egyöntetű és szellős rendeket képezhet, amelyek felszedése nem okoz majd gondot a soron következő betakarítógépnek.
GA 1031 munkában

Az Ön előnyei

A nagy terménytömeg kezelése

MASTERDRIVE GIII hajtómű

A MASTERDRIVE GIII hajtómű: megbízható és tartós

Manapság a mezőgazdasági gépeknek egyre nagyobb területekkel kell megbirkózniuk, és egyre nagyobb igénybevételnek kell ellenállniuk. A gép megbízhatósága és tartóssága alapvető fontosságú a felhasználók munkateljesítményre vonatkozó követelményeinek kielégítéséhez. A MASTERDRIVE GIII hajtóművek kifejlesztésekor a hajtás részegységeinek teljeskörű védelmét és a kopásállóságot tartottuk szem előtt. A kivitel kivételes megbízhatóságot és tartósságot biztosít még intenzív használat mellett is.
A szerkezet egy kúpfogaskerékkel és egy homlokfogaskerékkel megvalósított, kettős lassító hajtásáttételi rendszert rejt magában. A kúpfogaskerekes lassító áttétel pontos, kis tűréshatárú illesztései rendkívül megbízhatóvá és robusztussá teszik a rendszert, ami nehéz körülmények között is kézzel fogható.
A hajtómű belső kopása rendkívül csekély, és a szerkezet nem igényel karbantartást. A kettős lassító áttételezésnek köszönhetően nagyobb, több foggal rendelkező homlokfogaskerekek használhatók, ami javítja az erőátvitelt.

Robusztus alkatrészek

A MASTERDRIVE GIII hajtóművet úgy terveztük, hogy megbirkózzon a hajtáslánc egyre növekvő igénybevételével, ami főként a következők miatt jelentkezik: Egyre nagyobb munkaszélességek és rotorátmérők, nagyobb terménytömeg, például szilázs, szenázs, szalma és széna kezelése.
 • Fontos alkatrészek kerültek megerősítésre, hogy a rotorok kisebb tömegük ellenére is megőrizzék robusztus kivitelüket:
 • Alumínium házak.
 • Optimalizált bütykös vezérlőpálya a görgő terhelésének csökkentése érdekében.
 • Nagy átmérőjű görgők a forgási sebesség csökkentése és a bütykös vezérlőpályára nehezedő nyomás csökkentése érdekében.
 • Nagy átmérőjű csapágyakkal szerelt fogtartó karok.
 • Erősebb csuklós fogtartókar-tengely.
 • Megerősített fő tengely.
 • A fogtartó karok erősebb rögzítése a fogtartókhoz (csavarozott).
 • Megerősített fogtartó karok

  Kiváló minőségű takarmány

  A kettős ívelésű karoknak köszönhetően jól formált rend

  Az GA 8131 CL egy rendfelszedő-lazító rendszerrel rendelkezik

  The GA 8131 CL rake is an exclusive model on the market and meets the expectations of the most demanding customers in terms of forage quality. It is equipped with a central crop lifter positioned in front of the rotors. The lifter lifts and aerates the forage present in the central area which is not mown with a "conventional" rake. Drying is then optimized and the final quality increased. The lifter is controlled with the tractor valves.

  The deflector creates a nice even windrow. Adjustments such as the rotor speed or deflector position make it possible to adapt the raking to the type of crop. Thus, the risk of leaf loss is eliminated, and the work output remains constant.

  Ground following is ensured with the large vertical and angular travel ranges.

  Operation remains simple with automatic lifting and lowering of the central crop lifter during headland turn manoeuvres.

  A kaszálótarló védelme

  A kaszáló különböző viszonyaihoz való tökéletes alkalmazkodás legalább annyira fontos, mint a talajnyomás csökkentése a talaj és a kaszálótarló megóvása érdekében.
  Az egyrotoros rendképzők rendelkeznek mindazon jellemzőkkel, amelyek az említett követelmények kielégítéséhez szükségesek.
  Minden rotor négy, tandem elrendezésű kerékkel rendelkezik, amelyek az optimális talajfelszín-követés érdekében a fogakhoz nagyon közel futnak.
  Himbarendszerű tandem tengelyek a GA 8731 típuson

  GA 7631 és GA 8131: számos opcióval egyedi igények szerint alakítható

  Alakítsa gépét saját gazdasága egyedi körülményeihez a számos opció bármelyikével:
  • Vegye hasznát a független jobb és bal oldali rotorkiemelési lehetőségnek
  • Használja ki a hidraulikus rotormagasság-állítás előnyeit
  • Az említett opciók felügyeletére válassza a KGA 01S elektronikus vezérlőegységet
  • Csökkentse a talajtömörítést nagyméretű kerekekkel.
  • A hátsó rotor fogaihoz közel haladó hat kerékkel rendelkező tandem tengely választásával optimálissá tehető a talajfelszín-követés.
  Vezérlőegység: KGA 01S

  Rendek keresztezése azok tönkre tétele nélkül

  Annak érdekében, hogy a rendképző ne tegyen kárt a terményben a már lerakott rendek fölötti áthaladáskor, a GA 8731+ és a GA 9531+ típusok megfelelően magas fordulási helyzetbe hozhatók a forgókon. Ezen kívül a rotorok egyedileg akár 40 fokos szögben is megdönthetők, ami több mint 75 cm-es szabad magasságot nyújt szükség esetén.
  Így nem kell aggódnia többé a már elkészült rendek miatt, amikor elhalad felettük.
  Himbarendszerű tandem tengelyek a GA 8731 típuson

  Egyszerű használat és beállítás

  Vezérlőegység: KGA 01S

  GA 7631, GA 8731 és GA 8131 CL: számos opcióval egyedi igények


  Alakítsa gépét saját gazdasága egyedi körülményeihez a számos opció bármelyikével:
  Vegye hasznát a független jobb és bal oldali rotorkiemelési lehetőségnek
  Használja ki a hidraulikus rotormagasság-állítás előnyeit
  Az említett opciók felügyeletére válassza a KGA 01S elektronikus vezérlőegységet
  Csökkentse a talajtömörítést nagyméretű kerekekkel.
  A hátsó rotor fogaihoz közel haladó hat kerékkel rendelkező tandem tengely választásával optimálissá tehető a talajfelszín-követés.

  GA 8731+, GA 9531+: számos opcióval egyedi igények szerint alakítható

  A KGA 04C megkönnyíti a manővereket. A gereblyét könnyen elhelyezheti munka/szállítási helyzetbe, hidraulikusan beállíthatja a gereblyézési magasságot, és a rotorokat egyenként felemelheti.
  Vezérlőegység: KGA 04C

  Rendek keresztezése azok tönkre tétele nélkül

  Szállítási helyzetben a GA 8731+ és a GA 9531+ exkluzív STABILIFT rendszere hidraulikusan reteszeli a rotorokat. A gép stabilitása egyenetlen útfelületen, illetve kész renden áthaladva lényegesen jobb. A GA 7631, GA 8131 és GA 8131 CL, valamint a GA 8731+ típusok vonulási magassága nem haladja meg a 4,00 métert, és ehhez a fogtartó karok leszerelésére sincs szükség. Ami a GA 9531+ típust illeti: itt az említett magassághoz le kell szerelni karokat, de rotoronként mindössze hármat. A GA 7631, GA 8131, és GA 8131 CL típusokon is le lehet szerelni 3 fogtartó kart, amennyiben a magasságot tovább kívánják csökkenteni (pl. tároláshoz).
  Himbarendszerű tandem tengelyek a GA 8731 típuson

  GA 1031 munka közben a szántóföldön

  Média