Hátsó függesztésű szársértős fűkaszák

A kaszálás és a szársértés a széna- vagy szenázskészítési folyamat kezdeti, de nagyon fontos műveletei. A KUHN olyan technológiát alkalmaz, amellyel elősegíti az Ön – szársértős tárcsás fűkaszába történt – befektetésének maximális megtérülését. Annak érdekében, hogy a takarmány teljes tápértékkel kerüljön betakarításra, a szársértés intenzitását igazítani kell a körülményekhez. A szársértő berendezések széles választékát kínáló KUHN kaszák optimális megoldást kínálnak a vízleadási idő csökkentésére és a takarmányminőség biztosítására.

Némely típus nem érhető el minden országban. Kérjük, az elérhetőséget mindig ellenőrizze helyi viszonteladójánál.

FC 104 LIFT-CONTROL

Ez, a háromféle munkaszélességű (2,40 m, 2,80 és 3,11 m) típusokat felvonultató termékcsalád közepes vagy nagy méretű gazdaságok vagy bérmunka-szolgáltatók számára nyújt ideális megoldást. Tegye takarmány-előállítását jövedelmezőbbé az exkluzív LIFT-CONTROL felfüggesztési rendszerrel és a NON-STOP biztosítással.

FC 1015

Az első kasza, amely 3,10 és 3,50 méteres munkaszélességgel, szársértővel, LIFT-CONTROL felfüggesztési kinematikával és függőleges csukódással gazdagítja a KUHN függesztett szárzúzós fűkaszáinak kínálatát.