GA 6002 gépsziluett

Könnyen manőverezhető és kis vagy közepes teljesítményű traktorokkal is használható

GA 6002 ikerrotoros rendképzők, oldalsó rendképzéssel. A 3,50 – 5,80 méteres munkaszélesség terménytömegéből a gép egy vagy két rendet képez. Ez a rendképző kis vagy közepes teljesítményű traktorokkal is használható, minden probléma nélkül.

Értékesítő keresés

A nagy munkaszélességű kategóriában a GA 6002 típusok tökéletesen kielégítik a gazdálkodók igényeit: nagyobb betakarítási sebesség és kicsi vagy közepes teljesítményű traktorokkal való üzemeltethetőség.
GA 1002 munkában

Az Ön előnyei

Praktikus, és különböző munkákra alkalmazható

GA 6002 munkában

Egy sokoldalú rendképző

A munkaszélesség 3,00 – 5,80 m tartományban hidraulikusan állítható, így a változó terménysűrűség, az akadályok melletti elhaladás vagy a tábla utolsó szakaszán történő munkavégzés nem jelenthet problémát. Nagyon sűrű termény kezelésekor vagy éjszakai rendképzéskor a GA 6002 típus egy menetben két rend képzésére is használható.

A rendhatároló ponyva automatikus működése

Amikor a rendképző munkahelyzetbe van állítva, egy összekötőrudakkal működő rendszer automatikusan egy előre meghatározott munkahelyzetbe állítja a rendhatároló ponyvát.
A helyzete egy karral egyszerűen állítható.
Az elülső rotorhoz tartozó rendhatároló ponyva opcionális felszereltséget képez.
Rendhatároló ponyva

Állítsa be megfelelően a munkamagasságot

Mindegyik rotor külön munkahengerrel rendelkezik rotor talajtól való felemelésére.
Egy karral egyszerűen be lehet állítani az ideális munkamagasságot.
Rotormagasság-állítás

Kiemelkedő manőverezhetőség

GA 6002 szállítási helyzetben

Teljes vonulási biztonság

Egy automatikus reteszelés megakadályozza a hátsó kerekek csuklós elmozdulását. Amikor a kaszálón a rendképző munkahelyzetbe van nyitva, a biztonsági rendszer reteszelése automatikusan kioldódik.
A világítási és jelzőberendezések az alapfelszereltségbe tartoznak.
Praktikus: a gép szállítási helyzetében nem szükséges leszerelni a fogtartó karokat.

A fordulási szög nagyobb mint 90°

A GA 6002 típus képes fordulás közben (sőt, még 180 fokos forduló esetén is) rendet képezni anélkül, hogy a hátsó rotor helyzetén igazítani kellene: ez egy egyértelműen hasznos jellemző a kényelem és az egyszerű használat vonatkozásában.
90 fokos fordulási szög

Kiváló minőségű takarmány

A kettős ívelésű karoknak köszönhetően szép kialakítású rend

Optimális rendkialakítás a kettős ívelésű fogtartó karoknak köszönhetően

A rendek egységes minősége és megfelelő térfogata szükséges a gyors vízleadáshoz és a jó bálázhatósághoz.
A GA rendképzők fogtartó karjai úgynevezett hipertangenciális pozícióban helyezkednek el. Ez azt jelenti, hogy a 90 fokos szöget a forgás későbbi fázisában éri el. A fogak szögállását vezérlő bütykös pálya meredekségével a fogak szabadítása gyors, és csak az utolsó pillanatban történik, továbbá kis forgatóerőt igényel a szabályos, laza és egyenes rendek kialakításához. A rendképzés minősége még nagy menetsebesség mellett is kiváló, mivel a terményt a gép nem löki a renden túl.
A kettős ívelésű karok előnyei:
  • Csökkentik az elhaladó fogak közti távolságot. A terményveszteség kisebb mértékű, még nagy munkasebességnél is.
  • A legnagyobb tömeg a fogtartó kar középponti részén összpontosul. Ez hozzájárul a hosszabb élettartamhoz, mivel így a kar nincs kitéve nyomóerőnek a forgás közben, és a vezetőgörgők kevésbé terhelődnek.

Hőkezelt acélból készült fogak

A KUHN rendképzőfogak kíméletesen kezelik a terményt, még akkor is, ha az tömeges és sűrű. Hőkezelt acélból készülnek, miáltal az élettartamuk hosszú, és a kifáradásos töréssel szembeni ellenállóképességük nagyobb. Az „úszó” fogrögzítés három, nagy átmérőjű rugótekercs segítségével valósul meg, és ez szintén hozzájárul nagyobb kopásállósághoz. A fogak munkamagassága a kaszálótarló és a termény védelme érdekében precízen kontrollált.
A fogak hőkezelt acélból készülnek

GA 6002 munkában

Média