Oldalsó kihordású rendképzők


A KUHN rendképzők kialakítása nagyszerűen igazodik a betakarítási folyamatokhoz, és biztosítja a takarmány minőségének és tápértékének megőrzését. A KUHN által kínált megoldások úgy gyűjtik össze a terményt, hogy közben az csak minimális mértékben szennyeződhessen. A KUHN oldalsó kihordású rendképzői tökéletesen alkalmazhatók a legváltozatosabb körülmények között is! A terménysűrűségtől függően változtatható a rendben lévő terménymennyiség, akár egy rend képzésével, vagy a termény két menetben történő összegyűjtésével. A munkaszélesség is egyszerűen beállítható a kívánt méretű rend kialakításához.

Némely típus nem érhető el minden országban. Kérjük, az elérhetőséget mindig ellenőrizze helyi viszonteladójánál.

GA 1002

GA 6002 ikerrotoros rendképzők, oldalsó rendképzéssel. A 3,50 – 5,80 méteres munkaszélesség terménytömegéből a gép egy vagy két rendet képez. Ez a rendképző kis vagy közepes teljesítményű traktorokkal is használható, minden probléma nélkül.

GA 1030

A GA 6930, GA 7530, GA 8030+ és GA 8830+ típusú ikerrotoros rendképzők oldalsó rendképzéssel működnek. A terményt 6,30 – 8,80 m szélességről gyűjtik össze rendbe. MASTERDRIVE GIII hajtóművüknek köszönhetően intenzív használat esetén is ideális működést garantálnak.