Vontatott, központi csuklópontos szársértős fűkaszák

Vontatott, központi csuklópontos szársértős fűkaszák

 

A kaszálás és a szársértés a széna- és szenázskészítés első és egyben nagyon fontos műveletei. A vontatott szársértős fűkaszák ezen új generációja egy központi csuklóponttal kialakított vonórúddal rendelkezik. Mint minden KUHN szársértős fűkasza, ez a termékcsalád is tiszta vágásképet és hatékony szársértőrendszert kínál a gyors vízleadás elősegítésére. Ez a szársértős fűkasza nagy területteljesítményre képes, rugalmas működtetést és megfelelő kezelői kényelmet biztosít.

Némely típus nem érhető el minden országban. Kérjük, az elérhetőséget mindig ellenőrizze helyi viszonteladójánál.

FC 1061 TC

Az FC 1061 TC szársértős fűkaszák ötféle munkaszélességgel állnak rendelkezésre (3,10–4,40 m). A központi vonórúdnak és GIRODYNE csatlakozószerkezetnek köszönhetően a manőverek gyorsabbak. FC 3161 és 3561 TCD RA rendegyesítő szalagos megoldással is létezik.

FC 1055 TLR

Az új FC 3155 és 3555 TLR szársértős fűkaszák egyszerű kialakításúak, mindazonáltal magukon viselik a KUHN gépektől elvárt kiváló minőség jegyeit. Az egyszerű kezelésnek köszönhetően a gép potenciálja gyorsan és akadálytalanul kihasználható.

FC 1061 TL

Az FC 1061 TL szársértős fűkaszák négyféle munkaszélességgel állnak rendelkezésre (2,67–3,50 m), és minimum 75 LE-s traktor szükséges a használatukhoz. A GYRODINE függesztőszerkezetnek és az alacsony teljesítményigénynek köszönhetően a manőverezés könnyű.