Függesztett tárcsás fűkaszák

A kaszálás a széna- vagy szenázskészítési folyamat első és nagyon fontos művelete. A KUHN világszerte elismerten úttörő szerepet tölt be a tárcsás kaszák fejlesztésében. A GMD kaszák innovatív technológiát képviselnek, amellyel biztosítható a minőségi takarmány, és a nagy területteljesítmény.

Némely típus nem érhető el minden országban. Kérjük, az elérhetőséget mindig ellenőrizze helyi viszonteladójánál.

GMD 10-100

A GMD 10 és a GMD 100 sorozat típusait a kis és közepes gazdaságok számára terveztük. Egyszerű felépítésükben számos előnyös jellemző kombinálódik. 
Ezek a gépek tiszta és egyenletes vágást biztosítanak. Kaszagerendelyük rendkívül hatékonyan működő, robusztus szerkezet.

GMD 105

A 2,80–3,50 m-es munkaszélességgel rendelkező, új GMD 105 típusú, függőleges csukódású tárcsás fűkaszák a közepes méretű gazdaságok ideális eszközei. Használja ki a kaszagerendely megbízhatóságát és teljesítményét, valamint az általa nyújtott tiszta, szabályos vágáskép előnyeit.

GMD 1011 LIFT-CONTROL

Ez az ötféle munkaszélességű (2,67–4,35 m) típusokat felvonultató termékcsalád közepes vagy nagy méretű gazdaságok vagy bérmunka-szolgáltatók számára nyújt ideális megoldást. Tegye takarmány-előállítását jövedelmezőbbé az exkluzív LIFT-CONTROL felfüggesztési rendszerrel és a NON-STOP biztosítással.